Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ako pre deti?Myslis,ze ja som to zacala riesit iba teraz?To je celozivotny boj :)
123456,
pocuvaj... predpokladam, ze studujes medicinu. Right?
Ak ano... nenajdu sa tam nejaky zufalci... co by chceli prispievat na nas web svojim zrnokom mudrosti?
ja s tym problemom zijem uz cele veky.Neboj, nie som na nejakom uzvretom oddeleni,som doma (v kruhu rodiny).Ale vzdy ma to trapilo,ako sa tam obaja dostali hore.
Vies,keby capek napisal,ze povesili sa na snuru a susili sa-vobec by som to nerozoberala.Ale takto?
panika.... tieto rozpravky su pre deti... oni to az tak nepreberaju racionalne do podrobna, ze ako je to mozne... v rozpravkach je opec hovadin :D preto su to rozpravky... si uz dakedy videla zabu zeby sa premenila na princa? :D :D :D :D :D
to studujem a teda sa ma to tyka :D lebo musim spravit stacky konecne po roku odkladania a natahovania vlastnej psychiky :)
no citali ste to?ona zliezla,zavesila ho a potom tam viseli obaja.Ja to nechapem.
Andrej,vdaka
To studujes alebo sa ta to tyka? :)
diky andrej ja musim citat nieco ine... racionalnu psychoterapiu :)
1. skus este raz f5-refresh
alebo
eknihy.host.sk
a tam to najdes.
Ja si uz citam. ;)
Ja mám ten istý odkaz pre Andreja!
Inak, už si idem ľahnúť. Tak snáď sme to dnes aspoň ako tak prežili. Dobre spite, všetci! Pá