Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nie, ja som sem vstupila nahodou... ani som to cele necitala, ale zaujal ma ten psik a macicka, tak som patrala po tom obrazku nech je jasne ako to bolo :D :D :D
harvepino a masa-jáááj,moje prve (a posledne)anglicke frazy.ale aj Raťafák bol suprovy.O Kukovi som naposledy pocula,ked ho v tej reklame capli do kosa
Ludia nemate chybu a ja som si podla nazvu myslela, ze ma katty nejaku obsesiu. Skerim sa na monitor jak blazon.
A spomenula som si na kuka, ratafaka plachtu a na harvepina:o)
a tak preto si sa nas ujala,123456
studujem soc. pracu a psycholy tu mame pozehnane.. aj patopsycholy aj psychopatoly aj neviem coho proste viac ako dost :) aj psychoterapia, aj socioterapia a pod.
ani my sme nemali.Ja som ho niekde videla na zivo
no fakt to tu zacalo uplne nenapadne.ale myslim,ze kazdemu obcas dobre padne takto sa odreagovat.Ja mam uplne cervene lica a od rehotu ma boli hrudnik
To 123456,
tak nic. :)
cerveno cierne vlasyyyyyyyyyyyyy??? juj ty kokso my sme nemali farebnu telku :D :D: D
no uz su tu zase tie hlasy.ta jeho pesnicka:cujte,co cujte,cujte co cujte-co sa v svete stalo