Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vies,preto ma tato (pre inych mozno absurdna) tema tak chytila,pretoze nemusim mysliet na nic ine.Hodilo ma to niekam spat do zadu,ked som bola ,,sebe panom" a mala som svoj zivot.Ja sa davam dokopy uz zopar rokov (inak nechutne tazkych) a momentalne som dlhodobo ( ale docasne) sama s detmi.Chcela som sa dat dokopy kvoli nim, ale uz som pochopila,ze musim najskor kvoli sebe
no, plný prejav dovery; musím sa ísť obliekať, o šiestej mám aerobic; neželám si, aby sme smútili, to je moj odkaz pre všetkých, ktorí sa pripoja a ty Panika, ty moja spolupriekopníčka, pekne to tu drž, kým sa vrátim a ako som povedala, keď sa do toho pustíme všetci, budeme sa ešte moc zabávať, len si nič nepripúšťať
ok.
tak to sa dá, to pojde, to rozchodíme, spolu, súhlasíš?
nie.nechala som sa obmedzit partnerom.Dost som pri tom ,,ztuhla",ale uz sa rozchodievam
si obmedzená v pohybe?
tych posahanych je nas tu viac.Na niektore filmy som chodila aj viackrat.teraz som cele roky zavreta doma,este ze som si to vybrala v predstihu
krásnučká rozprávočka, ja som chodievala na krtka aj do kina, normálne pošahané dieťa
krtek je klassa.Ten jeho ksichtik a júúú
jo, zbožňujem ak krtka