Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

babenky mojo, hoďte do tých svojích denních programov aj trocha pohybu a ja vám sľubujem, že vaša nálada sa zmení na lepkajúcu sa zmes čohosi, čo pritiahne... dajte sa prekvapiť!

panika

no na mna uz nieco take leze.Hodnu chvilu sa tu rozpravam sama so sebou (ale to asi nebude pubertou) a rozmyslam nad tym clankom.Autorka spomenula,ze tie najpodstatnejsie veci sa clovek nauci do predskolskeho veku a este aj skor.Ak sa ich nenaucil alebo zabudol,mal by sa tam vratit.

Z casu na cas je dobre pozriet sa na svet obratene, z pohladu maleho decka robiaceho mostik.
Hrozne sa mi to paci-aj som si to predstavila,ale keby som sa teraz vybrala robit mostik,bol by to moj posledny gymnasticky pokus v zivote.Teda v tejto chvili.Od zajtra cvicim...

sasa

ahojte, musela som sem kuknut ze ako sa mate, panika, to by bolo uzasne keby ma teraz chytila nejaka puberta/ach bezstarostna blazniva pubiska, to by bolo nieco

panika

prave som docestovala z prizemia.Kedze som tu zostala sama,rychlo som prebehla noviny. V jednych (zo soboty) som nasla clanok, ktory sa zacina:
,,niekedy sa cloveku vrati puberta.Alebo mozno len dobieha prvú..." atd,atdPotom tam redaktorka hovori o tom ,ako sa jej vracia detstvo.Myslim,ze tuto detsku krizu sme minuly tyzden chytili viaceri...A okrem toho som nasla aj clanok,ako Drobcek (matelko) bol tento vikend navstivit deti,ktore nocovali v kniznici.Bol tyzden knih a kniznic.Takze zase-aj ked nevedomky - sme nenormalne aktualni :-)

katty19

Panika, zapamataj si, nie je absurdná téma, absurdný može byť iba prístup; poteš sa, si medzi prvými, snáď rozumieš; ale teraz už utekám, pá

panika

obcas mi trva,kym odpoviem, ale ked chytim toho,co mi stale vymiena pismenka,niekam hop zavrem a budem rychlejsia.

Pekne si pohopkaj,vyplav endorfiny ...