Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

zds

dakujem za pozvanie, ale...moj nazor poznas.
kludne pokracujte bezomna dalej, kym andrejovi nezaplnite disk:) alebo...

katty19

zds, jediné, čo možem urobiť, je častejšie volať nezainteresovaných ku komunikácii, viac sa nedá; osobne proti tebe nič nemám, veď prečo by aj a budem možno aj rada, ak s nami dlhšie pobudneš, tým by si ma milo prekvapila

lencok

dee je to tazke...nech ju pan bozko zavola k sebe, ak jej tam ma byt lepsie...ale laska ti navzdy ostane v tvojom srdiecku, neumrie nikdy ten kto ostane v srdciach inych...

Dee

trpi, ale uz jej davaju lieky s morfiom, tak to aspon moc nevnima:o(
Zato my trpime este viac. Kde je teraz Boh a nepomoze jej a to jej jedno ako, ked sa to uz neda vyliecit, tak nech si ju uz vezme k sebe...

katty19

zds, mne osobne bude stačiť, keď bude práve jednému človeku, v jednom okamihu pomožené; depresia odchádza roky, je to trápenie sa každý deň od znova, pre depresívne stavy si ľudia siahajú na život, aj niekoľkokrát v priebehu liečby; a tak, pokiaľ táto téma bude držať piatich od negatívnych myšlienok, tak bol splnený účel; ak má niekto chuť sa pridať, nech sa páči

Dee

ja akurat uvazujem ako sa zajtra dostat za babickou do nemocnice. V skole budem mat 4 volne hodiny a spoje mi idu uplne blbo. Nechysta sa niekto zajtra z BA do Ds okolo pol jednej a spat okolo tretej?
Asi nie, ze.Sakra