Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
myslim-teda viem :-)))
ako vies ze nie som blba??? myslim ze som
nasla som ho v inej teme-pise o sebe v muzskom rode :-)
ako vies ze je chlap??? inak si mi pripomenula ten kruhovy objazd mna to stale laka tocit sa tam dookola :-)))
zds je chlap? No tak to ma podrž. ZDS!!! Tebe sa za nami cnie a ty nevieš ako na to. No jasnééééééé.
vyfliaskana zivotom sa hodi lepsie....
a premyslat nad svojou blbostou??? to nerob to sa fakt neda! na nic neprides iba ak k jedinemu zaveru-ze si blba a to predsa davno vies...lepsie je vstat a ist dalej-kazda skusenost nas nejakym sposobom niekam posunie...len ju treba nechat vychladnut...ukaze nam smer..a to je fajn-posilni,a aspon je na com casom plakat-alebo sa smiat. ja sa smejem od vcera nad svojou blbostou a co? nezabijem sa.
zds je chlap
Dee
do tej Basty sa ide tiez z toho kruhoveho objazdu?
decka uz su fuc,ja som sa tu len tak ponevierala.Znamky som este nevidela-vrazdit budem az vecer.Ta starsia stale dostava male 1 z angliny-neviem kolko ich potrebuje na 1 velku (u tejto ucitelky asi 250).Inak je tak pekne,aj by som sa isla opalovat,ale tak pod slnecnik,ale to by som sa zas neopalila
No ahoj Panika. Decká sú už doma? Aké známky?