Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Ja som ryzak zacala robit z nudze,ked som zacala na jesen cvicit.Deti prisli,supli do mikrovlnky.Neviem,ake to je-lebo to nejem.Ale brat je z neho uplne hotovy (no sak ked ho jedol po 100 rokoch_naposledy asi v skolskej jedalmi)

panika

ja som zabudla,kolko rokov to uz nejedol(o patro niž mu dělaji zuby.)a hovadsky sa mi paci ten rozhovor o tych menach...a když to néchce hořet,tak jedine Pepo.Řikej mi Vojtěchu

gomez

mám rád ryžový nákyp:) ale musí byť taký "od babičky":)) lebo keď sa nepodarí tak to je veľký hnus.:)) Zdravé? Všetko je zdravé, len to treba vybehať:))))))

gomez

...ja už som z toho veľmi veľa vecí zabudol. Tak sa mi to pomaly vybavuje ako to tu cituješ:))) chytil som sa na to "včíra na počtě jsem byl taky první":))) to je asi livemotiv toho celého:)))

panika

netusim,nakolko je ryzovy nakyp zdrave/skodlive jedlo-ale bosorka by bola zo mna dobra.perfektne to voni,nychytala by som Janka,Marienku a aj inych

gomez

haló evrybadry! Hovädzí vývar a kurací šalátik sú už na ceste do hrubého čreva. Veru Brunča, "šla, děvenka má starostlivá pro šafrán a trochu toho zázvoru":))
Panika, "oni z toho nadělali internáty?"

panika

a ked sme uz taki uprimni-
chyba mi tu jedno ziena.Vlastne som sem zacala chodit kvoli nej.Paci sa mi na nej,ze ked ma svoj nazor-stoji si za nim (a ide aj proti vsetkym) .Mam ju rada.Takze :Brunuska,dufam ze sa mas dobre a je ti OK