Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jaj-tak s mojim nazorom sa radsej neporovnavaj.mne sa nepaci,ako zijem.Nechcem sa opakovat,ale uz som (niekedy) spominala,ze ja som sa tolko prisposobovala,az som sa niekde stratila.Nevedela som sa vysverat spat hore,trvalo to dlho-ale uz sa blizim k vrcholu.Zacala som menit svoj zivot na taky,aky ho chcem ja.Proste bola som (no vlastne aj som) vo vztahu,kde nerozhodujema nemohla som na tom nic zmenit.Akurat ze som docasne sama,tak "upratujem"
mne práve nejde o to ulievanie alebo nie, ale o to, aby si robila to čo chceš robiť, aby si bola medzi ľuďmi a aby si sa trochu rozvíjala. To upratovanie a nakupovanie ja beriem ako nutné zlo a snažím sa to zmáknuť v sobotu. Možno, že som staromódny ale ako sa hovorí: "nežijeme preto aby sme jedli a pili ale aby sme DOBRE jedli a DOBRE pili":))
Panika, neber prosím toto čo tu budem písať ako poúčanie alebo rady do života. Len si chcem porovnať môj názor s iným. Takže k veci: kvôli deťom? Ako som pochopil, sú už dosť veľké! A svoj názor si predsa môžeš presadiť ako chceš.
inak ked sa to tak vezme,dnes som si tu odkrutila skoro cely pracovny den.(asi by som sa s tym nemala chvalit).No nakoniec som aj navarila,poprala,povesala,vybehla za dcerou do skoly a este pojdeme nakupovat.Nebolo to az take hrozne ulievanie
(a hlavne to niekomu vyhovuje,ze som izolovana a nemam svoj nazor)
mama ma necakala-jedla som v skole a mama bola v praci.Ja som doma-teda hlavne kvoli detom
nič ma do toho nieje, ale myslím, že to je veľký luxus. No a to, že iné deťom a iné mužovi to som ešte nezažil:))))) Spomeň si na svoje detstvo či ťa doma čakala mama s obedíkom...Ale ešte raz vravím, nemám deti a nič ma do toho nieje. Nemyslím to v zlom. Len sa mi nepáči kam to smeruje...
ale ja aj tak varim kazdy den.Kym bol muz doma,tak ine jemu a ine detom (no som ja taky blbec).Teraz som u nasich-tiez to bodne,ked je navarene.
iba ta mensia,pretoze ma este aktivity v skole.Ale aj ked chodili este obe na obedy,pytali este aj doma jest
tvoje deti sa nestravujú v jedálni????