Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte Ethelka a ajka...ja ostatni :-)))
SOm pekne opaleny, alebo spaleny z lyzovacky. Vsetko bolo super. Len mam velku svalovicu z posilky.:-))) Uz som bol aj na brigade, pozriet za kamoskami...zevraj som opeknel v UK..tak asi musim zajst zas do UK..nech som uplne ze pekny. Ethelka cakal som ze napises, a nikdy neotravujes a nezatazujes, ok? Ajka vidim ze aj ty si taka malicka workohoplicka, nie? Pekny den.
PS: Dnes mam stretko s predstvitelom jednej farmacuetickej firmy, tak drzte palce...risuje sa spolupraca...papa
resp. dúfajme, že bude posledné také dlhé, dobre?
ale, aj oddych je potrebný, hlavne za ťažkým obdobím
Dobré ránko! všetkým pracujúcim veľa chute a nám, "prázdninovým", urobme si pohodlíčko a vychutnávajme, otvorme si okno, hlboký nádych a výdych. Možno to bude posledné "prázdninové leto" tak šup šup, užívať a vychutnávať!!!
tak vam zelam vsetkym pekne sny zalste do postielok a pekne snicky brum brum :))
ja ked sa dovalim domov tak snad budem mat aj miesto alebo sa tam budu rozvbalovat obaja moji chlapi a ja sa utiahnem na gaucik :))))
bru nocku brumik:))))
brú
asi bude dobré, keď si pojdem ľahnúť. dobrú noc všetkým, aj "."
bábiky aj mňa už čaká ktosi v posteli..:-)
takže prajem dobrú noc všetkým a aj tým čo sa len pozerajú,lebo aj na vás myslím...brum brum
panika, ty si trdlo
steffi, ako ťa tak čítam, nečudujem sa, že ťa manžel bráni a zastáva. z tvojho postoja ide sympatický temperament, takú príťažlivú iskru máš v duši, musí byť na teba veľmi hrdý
tak hej.aj tak som neverila,ze by si to dokazala.A nemozem odist,lebo lezim na stole