Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

slusny_muz

Ahojte Ethelka a ajka...ja ostatni :-)))
SOm pekne opaleny, alebo spaleny z lyzovacky. Vsetko bolo super. Len mam velku svalovicu z posilky.:-))) Uz som bol aj na brigade, pozriet za kamoskami...zevraj som opeknel v UK..tak asi musim zajst zas do UK..nech som uplne ze pekny. Ethelka cakal som ze napises, a nikdy neotravujes a nezatazujes, ok? Ajka vidim ze aj ty si taka malicka workohoplicka, nie? Pekny den.
PS: Dnes mam stretko s predstvitelom jednej farmacuetickej firmy, tak drzte palce...risuje sa spolupraca...papa

katty19

Dobré ránko! všetkým pracujúcim veľa chute a nám, "prázdninovým", urobme si pohodlíčko a vychutnávajme, otvorme si okno, hlboký nádych a výdych. Možno to bude posledné "prázdninové leto" tak šup šup, užívať a vychutnávať!!!

steffi

tak vam zelam vsetkym pekne sny zalste do postielok a pekne snicky brum brum :))
ja ked sa dovalim domov tak snad budem mat aj miesto alebo sa tam budu rozvbalovat obaja moji chlapi a ja sa utiahnem na gaucik :))))
bru nocku brumik:))))

ethel

bábiky aj mňa už čaká ktosi v posteli..:-)
takže prajem dobrú noc všetkým a aj tým čo sa len pozerajú,lebo aj na vás myslím...brum brum

katty19

steffi, ako ťa tak čítam, nečudujem sa, že ťa manžel bráni a zastáva. z tvojho postoja ide sympatický temperament, takú príťažlivú iskru máš v duši, musí byť na teba veľmi hrdý