Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

Ta ľudze, ta to čo za počasie? Ta Oskar švici jak šaleny, ta to da šebe vytrimac. Len ja sa tu asi sám v práci potĺkam ako flipperová guľa.

katty19

už som tu, zrejme by som zostala aj dlhšie, ale stretla som suseda, malého osemročného chlapca, ktorý sa bojí ísť výťahom sám, i tak som sa pobreala s ním domov
panika, čo to máš za dilemu? porozprávaj, nám dať možnosť výberu, a sme v koncoch, že?

panika

dufam,ze nikomu nevadi,ze tu tak sama strasim.Inak tie moje preklepy su skvele-niekde pridam pismenko,inde vynecham cele slovo.
A este ma napadlo k vcerajsku.ked som mlademu povedala,ze je sympos.Neklamala som,len ho mohla zamotat ta dalsia veta.Vy ste mi vsetci sympaticki,aj ked som vas nikdy nevidela.Je to taky iny sposob (lásky?).Som s vami kazdy den a vzdy sa na vas tesim.Davate mi hroznu silu

panika

jaj-presne pre toto vas mam vsetkych rada.Stacilo si precitat tuto stranu a musela som sa zasmiat.Ale preco som sa rozrevala,tak to fakt neviem

panika

Ahojte
Rano sa mi nedarilo pripojit.Je mi na p.d!Asi mam momentalne moznost,co zhorsuje moj stav.Bud -alebo,alebo 2 veci sucasne.Takto mi bolo aj pred mesiacom-tiez boli novoludnie ale tiez som prepiskla spanie.Hrozne ma boli hlava.Dnesny post vydrzim bez problemov,len si nedokazem opakovat,ze sa citim dobre (a hlavne ked na poste zas necham polovicu rozpočtu

katty19

pomaly pojdem; gomco, buď dobrý a správaj sa slušne kým tu nebudem, po nikom nevykrikuj, nikoho neopľúvaj a keby ti bolo zle, tak tu máš kýbel...
prídem za dve hoďky