Chcem si umyť ruky

gomez

Ta ľudze, ta to čo za počasie? Ta Oskar švici jak šaleny, ta to da šebe vytrimac. Len ja sa tu asi sám v práci potĺkam ako flipperová guľa.

katty19

už som tu, zrejme by som zostala aj dlhšie, ale stretla som suseda, malého osemročného chlapca, ktorý sa bojí ísť výťahom sám, i tak som sa pobreala s ním domov
panika, čo to máš za dilemu? porozprávaj, nám dať možnosť výberu, a sme v koncoch, že?

panika

dufam,ze nikomu nevadi,ze tu tak sama strasim.Inak tie moje preklepy su skvele-niekde pridam pismenko,inde vynecham cele slovo.
A este ma napadlo k vcerajsku.ked som mlademu povedala,ze je sympos.Neklamala som,len ho mohla zamotat ta dalsia veta.Vy ste mi vsetci sympaticki,aj ked som vas nikdy nevidela.Je to taky iny sposob (lásky?).Som s vami kazdy den a vzdy sa na vas tesim.Davate mi hroznu silu

panika

jaj-presne pre toto vas mam vsetkych rada.Stacilo si precitat tuto stranu a musela som sa zasmiat.Ale preco som sa rozrevala,tak to fakt neviem

panika

Ahojte
Rano sa mi nedarilo pripojit.Je mi na p.d!Asi mam momentalne moznost,co zhorsuje moj stav.Bud -alebo,alebo 2 veci sucasne.Takto mi bolo aj pred mesiacom-tiez boli novoludnie ale tiez som prepiskla spanie.Hrozne ma boli hlava.Dnesny post vydrzim bez problemov,len si nedokazem opakovat,ze sa citim dobre (a hlavne ked na poste zas necham polovicu rozpočtu