Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zase sa bagatelizujem, som ja ale!
Ešte by som sa ti, SKAKTI chcela poďakovať za predposledné dve vety príspevku. Myslím, že sa treba baviť aj o možných následkoch a o manipulácii, zle ako takom. Je fajn, ak si je človek v týchto veciach na istom a je uvedomelý. Ja mám týchto ľudí tu veľmi rada, a tak každá výstraha, všetko, čo im može pomocť správne sa nasmerovať, dokážem doceniť. Ďakujem SHAKTI a prispievaj, prosím, častejšie. Pekný deň ti prajem.
okrem iného, aj ja veľmi potrebujem pomoc:)
Dobré ránko!
Ňa a je tu dášť, hurá, ľúbim aj dášť!
Černica, a to sa smie? Som sa zľakla!:)
panika beháááááá.....
SHAKTY, dešifruj mi, prosím ťa, tie skratky!
ahojte vcera som necakane spadla z linky
ani som sa nerozlucila
dobre ranko vsetkym
idem len tak narychlo, lebo dnes sa sem moc nedostanem.
Prajem vam vsetkym pekny den a nech sa vam "deju" len krasne veci.
mam vas rada
Ahojte.
Sem-tam si vas precitam a zaujal ma panikin pribeh.
Psych.nasilie je "lepsie"ovela... neni ho vidiet a kym zacnes citit bolest je uz neskoro.
On vtedbe cielene od zaciatku vybudoval zavislost na nom! cista manipulacia.Nech by som akokolvek milovala...z takehoto vztahu utekaj,bez,ako najrychlejsie dokazes,od takehoto cloveka!to sa nikdy nezmeni,nikdy!Ty sa ucis zit od znovu,ale uplne od zaciatku, pretoze on z teba urobil cosi...co sa bez neho ani nevy...Je to velmi tazke,ale urcite to zvladnes aj ked budes potrebovat vela vela sily.Je velmi tazke odhalit psych.tyrana a manipulatora-ale da sa to...treba len citat medzi riadkami.Ovela lahsie a skor sa to podari tym,ktori s tym uz maju skusenost,verim panika,ze ty to vidis,tak ako to budu vidiet vsetci.
Vela sily zelam a MVTVR a V!VMCH!
dakujem
brúú
panika, tak to si tu potom správne, potrebuješ sa oslobodiť a nadýchať čerstvého vzduchu, budem rada, keď zotrváš, aspoň kým sa nerozbehneš
brúú