Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Dee, ale ja nemám so sebou mimoriadne problémy, aby som sa stala vzťahovačnou, je to názor a fraisee má na to právo, nezabúdajme, že sme na Slobode:)

Dee

fraisee si podla mna iba precitala tvoju otazku pri zalozeni temy a momentalne sa asi moc hneva na neprakticke fifleny a vyvrsila si to na tebe katty.
Fraisee precitaj si prispevky od zaciatku, uz velmi davno to tu nie je o uzavere vody

katty19

Dee, černica, nepotrebujem brániť, fraisee je iba iný typ človeka, to je v poriadku, nepovažujem to za útok na túto tému

katty19

ja som tak vysoko normálna pipka, s nechtami, ktoré vyzerajú časom ako obhrýzané, preto si ich musím pestovať... a máš pravdu, nepohodlný technický typ s dvoma bratmi, tak to na nich prešupnem a vybavené, okrem toho duševne som na tom semtam tiež dosť špatne a čo ti ešte poviem? táto téma je o voľnej komunikácii, aby sa podobné týpky s nalakovanými nechtami a ich priateľmi mohli uvolniť, možu sa pridať aj ostatní, pokiaľ im to bude niečo hovoriť

fraisee

vies, ja nemusim ludi, ktorych treba drzat za rucicku a baba nemusi mat doma chlapa na to aby fungovala domacnost, ale s uzaverom vody si vie poradit skoro kazdy, pokial nie je fyzicky indisponovany a dusevne na tom v poriadku dobre otherwise si myslim, ze si pipka s dlhymi nalakovanymi nechtami, ktora je zvyknuta, ze za nu robia veci ini. nehcem ta urazit, to by som si nedovolila, len som si dovolila napisat co si myslim, totiz tak na mna posobis