Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Vzdy existuje cesta! I ked su cesty lahke,jednoduche a cesty tazke. Ale nic nie je nemozne. Mas v sebe silu Leva,silu nadhernej duse-ktora neumrela a nikdy neumrie,nik ju v tebe nikdy nezabije. Rozum aj srdce je mozne oklamat-ale dusa je iba tvoja- ta dusa ti ukaze spravnu cestu a doda ti potrebnu silu. Neplac. Viem co je to nemat slobodu,prave to prezivam. Priatelia ti podaju ruku a pomozu ti kracat tou tazkou cestou. Dokazes to,ja verim v teba a verim i v seba. Muzi nas nicia,zabijaju,znasilnuju nase tela,srdcia,no nasu dusu neznicia,nezabiju a nikdy neznasilnia! Sme zeny a v zene je neskutocna sila,od prirody,sila MATKY-ta sila je neskutocna a neznicitelna nikym a nicim. Sloboda sa niekedy tazko vydobije, ale si tu a sme tu my..
tiez ta mam velmi rada a tvoj prispevok ma dostal do kolien a zaroven dodal neskutocnu silu. Silu "matky".

panika

ja nie som urazliva. a som rada,ze sa tu mozem vykecat.Ja viem,co je spravne a co nie,len som sa tak dobre nechala omotat (neviem to spravne pomenovat).Dnes by som uz vela veci urobila inak (hlavne na zaciatku,ked sa este dalo cuvnut).ale co uz..

SHAKTI

Boze ale som sprosta :) dakujem panika verim ze som ta svojim prispevkom dnes rano nijak neurazila:)
a inak aj ty chybas mne :)

SHAKTI

katty19 v com ti mozem ja pomoct? Nepoznam ta. Ale mozem to skusit.
Zaujimalo by ma,co znamena to F v tvojom opise.
Pekny den vam vsetkym i ked pocasie tomu nenasvedcuje.

katty19

ethelka, ani neviem, čo je lepšie, už to mám popletené, len viem, že ja som pre tie svoje výstrelky dostala pekne po prstoch; veď ja keď tu doma hovorím o tvrdej realite, tak mi už ani neveria, že zase si robím srandu:)