Chcem si umyť ruky

ethel

..v zvieracej ríši sú určité druhy,kedy po oplodnení samičky spapajú samčekov:-)) chcem vás obveseliť...možno by to bolo zaujímavé..keby...

panika

mozno to vsetko bolo v tom,ze som prvykrat v zivote mala pocit,ze ma naozaj niekto miluje a bude so mnou navzdy,ze bude so mnou navzdy (a aj sa stalo)

SHAKTI

Tiez ho...vidim :)
Nie si tupec panika,si dobra zena,ktora miluje,ale lasku nemozno znasilnovat,prisposobovat si ju,lasku nemozno sputavat, lasku nemozno skrotit,lasku nemozno uviazat. Mozno nikdy nepochopim preco to muzi robia,fyz.,psych. tyraju,manipuluju, nicia nas. Ved my LEN milujeme a nechceme nic LEN aby nas milovali.
Neplacme, ta sila je v nas a ta sila nam pomoze vyhrat,moja sila a vasa sila,a ked sa spoja je to neskutocne a nadherne. Stoji za to i zivot riskovat.

panika

dakujem.ale aby som bola uprimna -prezili sme aj vela krasneho.Ja viem,ze vyzeram ako najvacsi tupec na svete,ale ja som nikdy neverila ze taka velka laska moze byt.viem,ze to robil aby ma nestratil(tym ho neospravedlnujem)

SHAKTI

Teraz mam velku potrebu a neskutocnu chut vyjadrit sa na jeho adresu vulgarne!
Neplac...Nezasluzi si tvoje slzy. Deti su uz velke a pochopia kde je pravda,tak ako vsetci raz. Zasluzis si ich a aj nas obdiv a uznanie. Zeny su ochotne obetovat sa,zeny trpia,zenam je neskutocne ublizovane-pretoze niektori muzi si myslia,ze su ...
Ale my sa nedame.Tak ako si ty zacala sem pisat koli mne tak som tu ja teraz koli tebe a pre teba. Silno ta objimam-vyplac sa a potom sa postav a bojuj.Za seba,za slobodu-svoju slobodu-svoj zivot - svoj SLOBODNY ZIVOT ! Bojujeme spolu a vyhrame.