Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Inak, kde zdrhla Panika?
Neviem, ci by to malo nejaky vyznam.
Na fore prispievam tak, ci onak malokedy, vacsinou len prezeram a plnim hlavu zivotnymi skusenostami a radami inych :)
Mám okolo 40, ale nemyslím že by som bol nejaký borec v úvahách. Sokrates so mňa určite nebude - aspoň dúfam... :)
S tým nickom som si to popravde myslel. Ale teraz si ho už môžeš zmeniť, aspoň oddelíš svoju identitu od minulej - a nebude ti to pripomínať aj nepríjemné myšlienky..
Ano, uz asi pol hodinu :)
Milli, pises celkom rozumne ako po slohovej, tak aj po obsahovej stranke. Kolko mas rokov, ak sa tak mozem spytat?
Nebeží ti obraz na WM Player?
A Mansona nepocuvam, nikdy to nebol clovek, ktory by ma mohol niecim inspirovat.
Nick som zvolil podla prvotneho napadu, ktory som aj vyuzil.
Neslo mi ani tak o obsah, ako o to zname zachovanie identity :)
Moja nálada odráža presne stav akt. počasia..
Môžem sa opýtať? Marilyn je tvoja obľúbená herečka, alebo to má inú súvislosť? Nemusíš odpovedať.
Nie, nemal som na mysli fotky.
Tie sa dostanu do ruk aj tak len urcitym ludom, ktori na tejto stranke maju stravene nejake tie hodiny.
Inak, uz asi desiatykrat si zapinam velmi zaujimavo komponovany klip od Benassiho Hit my heart, no stale to ostane na linii, ze to pocuvam bez obrazu :)