Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja uz som par minut tu.Vy dvaja chalani-riesite si tu hudbu a ani ste si ma nevsimli.Ale nie,len rieste-ja budem nacuvat
nie neskromny,ale skromny
a Milli,nebud neskromny-ty vies teda popisat litanie.Sokrates je nic
Inak, to je veľmi múdre, čerpať myšlienky od druhých a porovnávať názory. Človek si takto môže zo širšieho výberu urobiť vlastnú mienku na veci.
Neviem, kde sa Panika stratila...
Panikaaaaaaaa
inak su prispevky,na ktore sa slovami neda reagovat-clovek ich pri citani citi niekde vo vnutri seba
Ach, no nepochopili sme sa celkom, ako tak vidim :) Aky styl hudby ti vyhovuje?
(tusim chybala)
Do tejto temy chodia LEN ludia s dobrymi srdciami!Anjeli! vsimam si to uz davno. I ked jeden z nich je momentalne PERSONA NON GRATA.
Marilyn dalsi. Snad mi to katty19 odpusti ked ho tu za nu privitam. Moje srdce plesa ked tuto temu citam- sala z nej dobrota neskutocnych rozmerov!!!
Nikdy nie je dolezite fyzicno ale dusevna krasa!!! Pamataj Marilyn- podla vyzoru sudia a odsudzuju len "mali"ludia a tych neznasam. Nie je dolezita face ani body ale heart a soul.I ked je zivot tazky a tvrdy- pre niektorych ludi bohuzial obzvlast-oplati sa zit. Spoznat mnoho dobrych srdc.
vypadla som zo siete-ale ako vidim,aj tak som vam nechybala :-)))
Takže ti WMP chodil? Potom to asi nebude v kodekoch ani v zastaralej verzii WMP?