Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

No neviem ci pokoril - skor skolil :))) Nebudeme ti to kazit slubujem,veris mi?:)
A ja uz viem ako to robis!!! Sama mas tak obrovske,ciste,dobre a nadherne srdce,ze pritehuje ostatne k sebe ako magnet!Laska lasku pritahuje :)
vypijem si s tebou horucu cokoladu, mnam :)a mozno ti aj prezradim co nadherne sa mi dnes rano "stalo":)

katty19

Já viem, já viem, ale chcem ťa upokojiť, ty už pokorená si, život ťa pokoril, a pokial si tu, a neukončuješ svoj pobyt na zemi, tak už iba čas z teba urobí aj pokornú. Nechaj to času, ono to príde. A samozrejme, idem do kostola a hodím modlidbičku:) nebojte sa, ja sa modlím za vás za všetkých, aby sa vám pridal ten jeden deň k životu:) žmurk:) Tak mi to nekazte svojimi starosťami.

SHAKTI

a nepiste vela! ale tu 5000asi nedosiahnem :))) nevadi,nejde o cislo ani mnozstvo.v kazdom jednom prispevku vidim a citim nadherne,ciste,uprimne srdce a to je dolezite.

SHAKTI

a LUBIM VAS! vsetkych do radu, bez rozdielu!!! :)
a zas bezim,kto si ma raz chyti ma bude musiet asi k sebe uviazat:)

SHAKTI

Nepovedz,nepovedz nic nepovedz:)))
Som stastnaaaa aj ked revem ako male decko:)))) Telepatia-poviem len tolko:)
Neviem kam si to zapisal marilyn ale verim,ze dnes to bude-lebo bitka! :)
Asi mi zacinate prinasat stasticko anjeli :) ved uz bolo na case! katty19 ak dnes pojdes do toho vyriadeneho kostolika hod par slov v modlitbe aj za mna prosim.
Ucim sa trpezlivosti,ale je to velmi tazke.Ucila by som sa aj pokore,ale tej sa vdaka hnevu branim.

katty19

Dobré ránko, včera som odišla k mijke, odskoky sa povoľujú!

Tak si želám krásny život pre vás pre všetkých a pridala vám aspoň jeden deň nádherného života.

"Čo sa trápiš? Myslíš, že svojím trápením si pridáš aspoň jeden deň k životu?" Nie, nepridáš, lenže ja si to aj tak želám. Čo s tým? Som tvrdohlavá, keď niečo chcem. Hm?

Dobrééééééééé ránko!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHAKTI

Pekne nedelne rano anjeli :)
marilyn ty si strasne tazky-som cela dolamana:)
panika to com sme pomotali,pochybili..k tomu sa viac nevracajme-cas spat nevratime,chyby nenapravime.Ale mas pravdu je nutne si upratat v hlavicke,aby sme vedeli co a ako, aby sme sa z chyb poucili a neopakovali ich,je nutne mat hlavne poriadok v srdiecku,i ked tam to je tazke:(
A preto neobzerajme sa spat ale kracajme vzpriamene,s usmevom vpred. Ja verim,ze nas caka este mnoho krasneho a kiez by som mohla napisat,ze nic zleho,skaredeho a bolestneho ale verim,ze minimum a kvantum toho dobreho.Dobro/zdravie, stastie,lasku,priatelstvo/ si zasluzime vsetci. Prave ti co okusili zlo,nepravost,tyraniu,bolest- prave tito ludia su taki uzasni a nadherni a netusim ako to katty19 robi ale pritahuje ich ako magnet do svojej temy.Vsetci tuzime po slobode-ci je to uz sloboda fyzicka ale najma po tej slobode psychickej-dusevnej. Je tazke panika milovat a pri tom si zachovat vlastnu tvar,zachovat svoju jedinecnost,vynimocnost... Myslim,ze manzelstvo ale aj vztah je dost o prisposobeni-to som sa vcera tu dozvedela na inej teme a musela som o tom premyslat. Ale prisposobit sa do istej miery-tak aby sme nestratili seba sameho! Vies mna sa stale ktosi pokusal zmenit,manipulovat,"prisposobit", zmenit presne na to co chceli a pri tom sa prave preto aka som do mna zamilovali.Nechapem tomu... Ale ja som tvor neprisposobivy,som rebel a vzdy som bojovala za seba, za svoje ja,mozem povedat ze cely zivot.Je to boj tazky a nesmierne vycerpavajuci,ale stoji za to. Ani dnes nie som slobodna,je mi preto neskutocne tazko,ale vdaka vam bojujem.
Chcem povedat,ze sa im to par krat aj podarilo-"prisposobit" ma a ked si na to spominam je mi zle.. Pretoze to nebol clovek,ale cosi bez vlastneho nazoru a to je moja motivacia,tie spomienky...Ibaze moj problem bude UZ to,ze ak sa do mna ktosi zamiluje-zasvieti mi kdesi vo vnutri vystrazne svetielko a da povel na utek. Pretoze uz nejak podvedome mam spojene slovicko laska s manipulaciou,tyraniou,obmedzovanim, sputanim,"prisposobenim".Viem to.
Len tolko som ti chcela..
a este za ta mam rada,ale aj vas vsetkych a to co ste vcera Dee a katty19-za to si zasluzite vsetko dobro sveta!Vezmem knihu a idem von:)ale este sa k niekomu suchnem..marilyn posun sa:)))