Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj Milli
to by som ju musela vysavat kazdy den-ja tu uz pomaly byvam (pri nej)-o chvilu sa tu budem aj sprchovat :-))))
ahojte vsetci
Tak to s tou klavesnicou poznam, ja som si ju dnes povysavala, prvy krat, je to ucinnejsie ako prevratiti ju:o)
a skoro som zabudla:
MAM VAS VELMI RADA.VSETKYCH
a tusim som tu sama.takze mozem zvolnit tempo a chodit normalne,lebo inak sa zo mna na stare kolena stane aktivny sportovec:-)
asi sa budem musiet pobrat-ale ked mne sa nojdy nechce odtialto odist....Dnes sme si pospali trosku dlhsie-idem robit papu.ale budem sem dobiehat...
no uz aj semiacka som mala......a vcera taku hrubozrnuu sol-dnes mi vypadla.Musim s tym prestat-v zime som chodila na brigadu a vzdy som sedela na inom mieste-vzdy po inej kolegyni.Jednej som vysypala klavesnicu-uz som tam potom nemohla viac sediet....normalne ma striaslo
:)))) presne ako keby som seba videla,to je este nic moja,skus tu jest semiacka:))) No ja som sa vcera pozerala na tu klavesnicu a premyslala ako ju vycistit,tak som ju vysavacom :)))
a tie male ,,polystyrenove chleby"
uf,to som tu jedla raz vecer,ale uz to nezopakujem.to bol des...boli uuuplne vsade
no tak to si uhadla:-)
vzdy ked sem pridem,najskor prevratim klavesnicu a vysypem z nej ten chaos.Akurat dnes ked som zapla PC som si tak skonstatovala,ze uz by som s tym mohla prestat.No dobre,ale kedy budem jest????