Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Vies, mozno tvoj manzel nie je nejaky zlomyselny a ma vela dobrych vlastnosti. Ale jedno sa mi zda, ze on (vedome ci necedome) v tebe pestuje pocit menejcennosti - vies nam muzom to niekedy "dobre" robi, ked vidime svojho zivotneho partnera pokoreneho pri nohach a ked je pripraveny nas pocuvat na slovo. Ale tvoj zivot musi byt strasne neslobodny a zosnurovany... Nevies urobit krok bez toho aby si sa nebala, ake to bude mat nasledky..

panika

o kolkej vstavas ? ved o chvilu sa Ti neoplati ist spat. (vzdy tu vecer cakam, ci prides a potom mam vycitky sbvedomia, ze Ta tu drzim. )Vidis, tak toto ma presne charakterizuje. a mozno ani sama neviem, co chcem.

panika

povedala som, ze nie som urazliva. Viem, ze nahlodavaju - ale co na tom zmenim. Poviem si, aka som skvela a co ? Aj tak nemozem ist kam chcem a robit co chcem, bavit sa s ludmi, ktorych si sama vyberiem. a aj ked by som teraz mohla - uz nevladzem. Nie som schopna niekde ist, aj ked chcem

milli

Obrysy.. (patorka a ostavam po skole..) :)

To je ale myslim dost velka chyba, ze ti to je jedno. Ty to hodis za seba - co je na jednej strane aj hrdinske - ale na druhej strane v tvojom vnutri to neustale pracuje a nahlodava to tvoju psychiku a prejavuje sa to na tvojom spravani (hlavne v tom realnom okoli). A tento virtualny svet moze byt pre teba preto vhodny, lebo toto vsetko neprijemne nechas "pred klavesnicou" a nahradis to smajlami. Som moc priamy? Alebo sa velmy mylim? Dufam, ze som sa ta moc nedotkol..