Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja to asi neviem riesit a aj sa bojim.Vela by som stratila. Prisla by som o deti - to je moje vsetko. Clovek nepotrebuje statky
Je to mozne. Ja mavam tiez taketo problemy a aj teraz som dlhsie mat so sefom v praci. Stale som ho videl a pocul jeho manipulativne slova. Ale riesil som to a vyriesil. Vies, aj ked sa ti to nezda, ja som bol od detstva dost manipulativny. Az posledne roky sa z toho dostavam. Ale jedna vec je psychika a druha su konkretne situacie s konkretnou osobou.
Milli-teraz som si vsimla, ved my budeme mat vlastne narodeniny - ak nepojdeme spat :-)
to su stare vety.Slova bolia velmi dlho
myslim, ze ma bude ovladt uz navzdy. Vidim, ako to jr ked tu nie je - nie som schopna rozhybat sa .Vsetko co robim, su len ulomky, ktore nestacia. Ked sa vrati, vsetko bude ako predtym.Mam ho rada, ale mozno si uz zacinam zelat - aby sa mu priplietol do cesty niekto iny, aby mna uz nechcel
To ti on tak hovori? Do telefonu?
Ked sa ti stale vybavuju vety od niekoho, je to akysi dokaz, ze nieco to nie je vyriesene - nieco ta prenasleduje.. a teba to ubija..
chcela, ale myslim, ze to nie je mozne.
Sme spravne, ved prave pisem o slobode. :)
no fajn - teraz sa mi v hlave nastartoval kolotoc s jeho vetami. Zajtra ma uz nikto neprinuti povedat, ze sa sama sebe pacim....
A chcela by si byt z tohoto akehosi manipulovania a ovladania slobodna?