Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ano, kazdy sme niecim krasny, ale uplne budeme az v nebi a k tomu nam sluzia rozne okolnosti - dobre aj zle, ale i ludia - taktiez dobri aj zli..
Shakti,to všetko čo si napísala je aj o tebe...!!!!
Muzi su vecne male deti a to na nich predsa tak milujeme! Ich hravost !-)
milli,zle si ma pochopil...ste hraví,vždy si nájdete hračku a tej sa venujete.Aj dnes som pozerala v TV o tom ako si dospelí muži robia železničky,niektorí zbierajú CD,niektorí chodia na fotbal....hravosť vás neopúšťa..myslím to v dobrom..
Oda na nasu milovanu paniku? Len jej dajte!!! Je to jeden absolutne a bez najmensich pochyb najlepsi clovek v celom vesmire! Najlepsia mamina-hned by som ju brala!!!
panika uz som ti to poslala moja, len to potrva lebo mas na konci.com. tak nestresuj a neplac - dobre?
Lubim vas vsetkych!!! aj Ethelku- mojho zlteho anjela:) aj vas zelenych anjelov lubim! A neplacme lebo budeme take krasavice aj milli bude krasny s nami :)ale ved my uz krasnymi sme!!!
Vsetci odisli, uz sa to po mne asi neda citat..
zase chyba, ale uz sa nebudem opravovat, nech sa na to podujme iny, ja len ak to bude nezrozumitelne..
aha, hravost - ze zivot berieme ako jednu hru a netrapi nas, ze vedla nas druhy placu - tak si to myslela?
ale zato gramatiku si neodpustim - to bude asi nejaka skryta tuzba po dokonalosti :(
tak a uz revem