Chcem si umyť ruky

Dee

Dobre ranko.
Panika, dnes urcite nepojdem cervenym busom, idem dunajsko stredskym a tie su biele:o)
Dufam, ze pojde cez razcestie a nie cez Slovnaft, to by si sa zbytocne hodila do ruzoveho:o)
Budem ta hladat....

katty19

Dobré ránko všetkým! Keď si prejdem počet neprečítaných strán, vždy si poviem, blázni, ale nakoniec sa usmievam. Žiadny blázni, ste jednoducho živle! A ja vás kvoli tomu zbožňujem!
Idem behať! Včera som konečne posilovala s činkami, jáj, jak ma ručičky bolia:) pá, bavte sa, ja to už hádam ani čítať nebudem, len sa pridám a ešte zdravím Janulku. Všetkých vás zdravím. Čaute sa!

SHAKTI

panika zlaticko moje najdrahsie- mam ta strasne rada a dakujem millimu,Dee i nasmu novemu krasnemu prirastku Janulke,ze ste sa mi o nu v noci tak krasne postarali !!! Skoda ze som ta nestihla!
panika,ja viem co ta caka a nebudem ta strasit,len sa daj v provom rade do kopy psych./vyuzije vsetky tvoje slabiny!!!/ a potom budes pripravena na boj s nim a nelutuj ho-on ta nebude!,neopovaz sa citit za nic vinna,otvor svoje oci dokoran! Ano ked sa rozhodnes opustit takehoto cloveka,je to pre neho absolutne nepripustne!!! Udrie na tvoje najslabsie miesto! Prosim otvorene si pohovor so svojimi detmi a povedz im vsetko! I to ako pri nom trpis,jednoducho vsetko a ver,ze budes moc prekvapena,deti su uz velke,i ked mozno nepochopia uplne vsetko ale pochopia a budu ti neskutocnou oporou a potom uz nebude mat kde udriet! :) Ver mi!A nicoho sa neboj. A neopovaz sa este raz takto uvazovat,ze nas zatazujes svojim "kvilenim"- na to sme tu!!! Nezatazujes a ja ta budem z tej zemi dvihat tolkokrat kolkokrat bude nutne-kazdeho jedneho z vas,ktori mi to dovoli ! I mis. i ked ma nenavidi!Verim,ze je v poriadku,ano bola som prilis tvrda ale len preto,ze to poznam a viem,ze nic ine jej nepomoze! A i preto ze mi na nej zalezi,i ked je to ostatnimi tazke pochopit. Ten kto zazil zavislost ako chorobu,ci uz na sebe alebo na svojich blizkych vie ake je to vycerpavajuce,tie vecne sluby,nadej,vecne prosby,bezmocne prizeranie sa ako si dotycna osoba nici zivot a nici i vas.
panika som s tebou a lubim vas vsetkych.Bud tu s nami a budeme bojovat a to by v tom bol cert aby take baby ako mi nevyhrali!!! A ked vyhrame pojdeme pekne do Bojnic do Zoo na bieleho somarika:)

panika

Dobre rano
dufam, ze nikoho zo mna neboli hlava.
Dee - tak pozeraj - ak sa mi nic nestane - ja tam vazne budem...
Vsetkym prajem krasny den