Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Milli - to bolo este u toho chlapca s tym autobusom. Vidis, ani sa uz neozval, ako je teraz na tom
A bola si aj za tou pravnickou (ohladom deti)?
Milli-neboj, nestazujes mi nic.Ja sa rada s Tebou rozpravam
Viem, Panika. Myslim, ze sme o tom parkrat "debatili". Konecne sa mi to vybavilo.
Vsimol, som si, Shakti, aj ked si myslim, ze to je to najmenej. Aj tak, neviem, ci to Panike takto este nestazujem.
Cital som, Shakti, niektore prispevky. Viem, ze to bolo dost zlozite... Co k tomu povedat?
Milli-ja viem, ze nema. ja som zduchla kvoli sestricke, ktora so mnou robila hlavnu cast terapie
Ahoj Shakti
rada Ta vidim.Jejda - naskakuju mi tu krpatej prihlaseni kamosi z ICq-len take soky tu chytam.
Takze dnesok mas superacky?
Tam je asi dolezite, ked zacat, tak zotrvat. Inak to asi nema ten efekt, vsakze?
Dobry krok moja-ja ani chvilku nepochybujem ze to zvladnes- vsetko! Co mi? Ty si nas diamantik!!! Ja som zafir :)snivaj panika- sny su fajn,len realita je na.... :)Premenit sny na skutocnost to by sme chceli vsetci.
millinko ahoooj :) ako? neviem ci si si vsimol ale som ti dakovala ze sa mi po nociach tak pekne staras o paniku :) ja som tu dnes len tak tak- cakam kym sa niekto vrati zo skoly :) aj ked som asi vcera cosi zbabrala-sama neviem.
asi bude. ja mam taku zlatu- no ale uz som spominala, ze som tam prestala chodit. Asi bolo skoro.Moc skoro