Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ty, Ethel, a toho rumburaka si videla?
aha, kapela, neviem, kto všetko tam hral, akurát Ivku Kováčovú som si stihla odfotiť; a chutila ti medovinka?:)
taká kapela stodola tam hrala:-DD Aspoň na tom sa vyšantila moja kolegyňa...
a aká stodola? nanešťastie som si to nemohla prejsť všetko dôkladne, keby som tam bola sama, tak si prídem viac na svoje, ale takto? celá perepúť
aj ja ťa zdravím Katuš:-)
vlastne vás zdravím všetkých:) som to ja ale mrcha, ani nešteknem na pozdrav:))
Katuš,to si už nemohla z tých Donovalov dobehnúť za mnou??:-)) ako sa ti páčila stodola?
a ešte zdravím Ethel:)
aj ja hlásim, že som tu bola!:) v sobotu som pobehovala medzi ľuďmi a psami na Donovaloch, super to bolo a v nedeľu som sa zničila s deckami na zasneženom kopci u nás, sme sa sánkovali a guľovali, trocha nakopali do zadku a vykrikovali ako námesační, poprípade sprostí:) tak a teraz si idem pozrieť, vlastne dopozerať jeden čínsky film, mám rada Čínu:) tak idem, papáááá
teda pravdu povediac tá polnoc mi vyšla tak nečakane:-))
Ak som niekomu nestihla poslať mailíka,tak sa ospravedlňujem,čas si nájdem(pravdepodobne v piatok večer) pišťok..
Panči..nakúpila som vrece lepidla a drží to:-)Takže tak...
Dnes ma prekvapkala milá osôbka Lili..viete ako opeknela s novým účesom?
Goméz...teraz si ma poriadne rozosmial na tej 19-ke:-DD
Mne sa to Pančuškine básnické črevo páčilo,ja som sa tam našla v niekolkých číslach:-)
Ešte sa vám priznám,že som v jednom nemenovanom fóre o autách položila zákernú otázku ako mám vymeniť žiarovku svetla..normálne ma tam ktosi vysmial,že každý má robiť to čo vie...nuž v tom by bol čert ak to nedokážem,to ma ešte nepoznajú...ale na rozsvietenie svetla stačilo nelogicky buchnúť po ňom a svieti:-DDD Takže žiarovka sa nekonala..