Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dievčatá, ja si myslím, že ste všetky úžasné a sme sa jednoducho stratli ;))
ahooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
už som tu ! :DDD
Panči,ver mi,že aj ja často na to dievčatko myslím...:-( aj ona mi chýba a nič nerobím:-(
Počuj ty známyneznámy,si nám zavarilo v hlavách kôli spomienkam:-) Dajme to stretko,poďme do Bojníc!
ňňňňňň
....ja mám zimomriavky....(ň)
no myslela som si to -podla nicku.Kazdy, kto raz bol pozvany, je pozvany stale. Aj ked to tak nevyzera, plnim svoje sluby. Myslim na Vas na vsetkych, aj na dievcatko, s ktorym som v tych Bojniciach bola(-aj ked to tak mozno nevyzera)
Nuž teda... ako tomu napovedá aj môj nick, som tu svojim spôsobom trochu známy. Ba čo viac, musím priznať, že som bol kedysi na podobné stretnutie pozvaný, ale to už je minulosť. Otázne je, či by moja prítomnosť bola na osoh, preto tak váhavo.
alt3
no takto..ponuka je trosku obmedzena na urcitych ludi. Ti, ktorych sa to tyka, tak o tom vedia.Tvoj nick nepoznam, ale mozno bol kedysi iny..ak ano a patris k starej parte, si vitany