Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Tak ja už odchádzam. Majte sa tu dnes pekne a žádne sprostosti, ok? šakti? goméz?:)) no, lebo keď prídem, urobím z vás halušky, aj bryndzové, aj kapustové...:) pá

katty19

Sa mi páči ako sa všetci meníme, aj Pančitka, je iná, zdá sa mi, že slobodnejšia, už len v hľadaní svojej slobody...

Dobré ránko všetkým:)Šakti, tebe osobitne, dobré ránko:)

shakt

Dobre ranko! Panči neboj sa,zvladnes to a uvidis prinesie ti to vela!! Obavame sa vidiet nasu vlastnu minulost,koli tomu co sme prezili.Obavame sa pozriet do oci stastiu,ktore sme prezili,pretoze uz sme zabudli byt stastne!!! Preto je dobre vracat sa na taketo miesta,opat si spomenut ake to je a zistit,ze stastie nie je minulost,ale zazijeme ho opat.Ked prekoname vlastny strach v sebe a vyrovname sa s tym zlym,co sme museli prezit.
Je jedno z akeho dovodu tam ides, chod tam-prekonaj sama seba..ja viem ze to dokazes! som zvedava aku reakciu to v tebe vyvola. Neboj sa nicoho,to co ti ublizovalo,ti dnes uz nemoze ublizit a ty vies preco! Jednoducho mu to viac nedovolis!!!
mam vas vsetkych taaaaaaaak rada...
ale nestihaaaaaaaaaaaaaaam :)) co je dobre,zamestnat sa niecim...

panik-a

Dobre ranko ♥
Slniecko sa niekde zabudlo, ale co narobime. dnes mam pred sebou divny den. Idem na miesto, kde som bola kedysi velmi stastna, no dnes tam idem s divnou ulohou. Mam z toho zmiesane pocity (este aj prsat zacalo..)Preco to supli na krk akurat mne, to nechapem..Pa, lubim Vas ♥

ethel

Prajem každému dobrú noc,aj tým,čo sa len kukajú(l****) a prajem krásne sníčky a posielam božtek Panči:-))))♥

panika

Opustam ta Ethelka. Dalsi den je za nami, dufam ze este krajsi pred nami. idem pod sprchu a do hajan. Dobru nocku a sladke snicky ♥