Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

mam pocit, ze som tu sama :))..tak co by som sem supla ? Nic ma nenapada..uz 2 dni studujem materialy civilnej obrany -kto by povedal, ze niekedy vyuzijem info z branneho :DDD.Idem sa pochvalit..krpata sa dostala do trojice ziakov, ktori idu k starostovi :)).Este o tom nevie..to bude šokoš. Tak som sa bala deckam zmenit skolu, boli tu len negativa a zrazu tolko pozitiv. Mala nerobi nic ine, ako na starej skole a predsa az tu vidi vysledky. Neskutocne to vie cloveka posunut dalej.S radostou studuje materialy z cerveneho kriza :))..az sa musim smiat. Neviete niekto, aky je teraz spravny pomer vdychov a stlaceni pri masazi srdca/umelom dychani ? Su tam nejake zmeny

panika

Pekne poludnie a popoludnie :))
Tak Etka nam poslala slniecko..uz skvari. Nestihla som sice na dvanastu, ale kto neobedoval, ma sancu. Idem robit vyprazany syr -trosku dvihneme cholesterol :))

panik-a

Ahojky
este som nakukla pred odchodom :). To dnes bude obed :DDD .Ludske halusky :DDD. Ale som blba, co :(. A Eti dik sa slniecko-to nase sa asi hneva. Ale ma smolu, mna nemoze vytocit

ethel

Dobré ránko dievčatká a chlapci:-))) Tu svieti slniečko a ja vám z neho kus posielam do vašich srdiečok,aby ste tento deň boli silné!Mám vás rada!♥