Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Pa ). Tak sa este uvidime :))♥
Prijemne nakupovanie
poďme teda niečo robiť...ozvem sa pred odchodom do roboty..posielam () a ♥
tak so spevom sa ti bude lahšie vykladať....aha slniečko:-))))))))jééééééééj......
Ideme pracovat..praca slachti :))
kym som to natukala, uz si to napisala. takze balime.ideme makat..
Fakt sa mi nechce, ale musim ist..Od vcera si spievam 100 rocnu pesnicku od kornela Kadlubiaka :). aj s tym som mala tento rok zazitok:)). Davala som malej do servisu snowboard a lyze a strasne mi bol povedomy ten chlapik, co to preberal..ale nevedela som ho zaradit. Ked som isla po ne, v radiu hovorili o rokoch davno minulych..skusky z lasky a podobne. A hovorili o jednom koncerte, ked kornel hral na zaciatku skolskeho roku pre zdravotnu skolu :)). To sme boli my:)ň Bolo to hrozne davno..Pozriem na blok zo servisu -a na razitku jeho meno..nahoda jak sv...a
...no čo..nepustíme sa do roboty? Teda ty do krabíc a ja do obchodu...a za hodinku si povieme čo sme všetko stihli?..:-))))
presne:-DDDD ja nechápem ako to môže byť počuť a keď sa snažím pomaličky potichučky:-)))))
mali by zacat vyrabat gelove klavesnice..tieto kompromituju :)))
:-)))) ja by som bola tiež dlhšie telefonovala,len ma kamoška upozornila,že nahlas ťukám:-)))) pochopila,že nemám čas sa jej venovať:-)))))