Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Tak to ma mrzi Ethi :(( ano zivot je velmi kratucky...odovzdala si pozdrav?
:(
no ja som dnes kupovala kamoske tehotensky test...o 5 minut mi vola mama ci som tehotna?? :))) no sila...

ethel

nakukla som najprv do vykašlanej krvi,(profes.deformácia).Čo nové? Dnes bola velmi zlá a veeeelmi smutná služba:-( treba si vážiť život!

shakt

no uz som sla sem nabrusena Ethi..ze si tu a ani na nas nekuknes?? ale nastastie si ma predbehla :)
a ty ako moja?? co nove u vas? :)

shakt

V ziadnom pripade som nechcela vyvolat v nikom z nas vinu!!AHA! ved ani ja sa necitim vinna,bol to len moj pocit ako vzdy povedany na plne usta :)) panci uz vies ze nie! Nepoznas ma,ja sa neviem hnevat na ludi ktorych mam rada!!

panik-a

cernica zarezava v praci..je utahana.a asi aj malicku ma choru -vcera nahanala sanatorium..k urcitym veciam sa nevyjadrujem, nakolko mam pocit-ze som na vine

shakt

nejak sme tu ostali len baby,chlapi nas opustili :((fnuk fnuk...gomez,bobko,milli,marilyn,janosik...kde su nasi chlapci??? :)a cernicu som tu tiez davno nevidela!!!

shakt

Katuska ty si ako medvedica :)este ze si sa nam zobudila!!!zobudil ta nejaky krasny a bohaty princ boštekom?? :)
Nemyslela som tym iba teba katty,ale nas vsetkych,aj seba..proste mam taky pocit..vies ako ked sa ludia jeden druhemu vyhybaju...chyba v komunikacii a to sa to tu vola..slobodna komunikacia :))ale inak vas mam velmi rada...nekaslem ani na jedneho z vas,aj ked sa mimo tohto tu neozyvam..

katty19

teraz som sa, vážení, zobudila a vobec sa neobávam, čo bude v noci, budem spať, som si istá, ále...
šakti, dobrá poznámka, veru dobrá, nakoniec som si uvedomila, že to može takto vyznieť, ale ver, som iba unavená z nástupu do roboty a potom chcem rýchlo vybaviť to najsúrnejšie a vyzerá to asi takto. Ale samozrejme, rada sa s vami stretnem, len sa musím v práci viac zorientovať, inak ma to rýchlo vyčerpá. Tak tak. Teraz pokračujem v učení a budem hore až do polnoci. Ale až toto moje záučné obdobie skončí, budeme spolu dosť často, určite:) tak pá:))a pekný večer všetkým