Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
chodíš do solárka? Radila som sa s kožným lekárom čo vraví na solárko..nesúhlasil.Ja som to RAZ skúsila a už nikdy viac.Ja som sa bála toho,že sa ten dekel zatvára:-))))a videla som jeden horor,kde žena v solárku zomrela,lebo sa jej to nedalo otvoriť:-))))
jaj, to je dobre..tak uz nelutujem, ze som cele roky chodila do solarka..ale vazne-fakt nemam vrasky
neboj Panči,aspoň nebudeš mať vrásky:-))))
ja sa stale chystam na dvor na slnko, ale neviem sa prekonat..vzdy zdupkam..minuly rok som brala lieky od koznej, nic som nesmela poriadne jest a ani chodit na slnko..kedze som jedlas, tak som aspon na slnko nesla..a teraz ked mozem, nejdem
ooo spáleninky neštípu,ale dnes som v robote zistila,že sa mi šúpe noštek:-))))som iná hviezda teraz:-))))
a co robia spaleninky ? teraz bezia reklamy na tie peny..vzdy si na teba spomeniem :(
ja som dnes tiež upozornila obyvatelov tohto bytu,že sa ide spať:-)))takže o 22 venčím a šup do postielky
ale co to trepem, ved sme tu vcera vecer boli spolu..no ja som riadne momo..
asi mam casovy posun-ja som myslela, ze si mala nocnu
o chvilu sa zberam do postele..chytam odvahu lahnut si..o chvilu uz bezia najvacsie tragedie a potom...a potom som sice chcela pozerat film, ale dufam, ze uz budem tvrda