Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Uz idem naozaj..ja sa viem teda stratit a zabludit. ci to je to iste ?Ale neva, ved to som ja..hlavne, ze som sa nasla..♥
a ako vcera, tak i dnes..posielam pusu
Dobrú noc Pančitka....veď aj ja za chvílku pôjdem..mám ťa rada♥ ()
Lucim sa ..tusim mi tabletka zabrala a ten ubohy krk sa mi uvolnil. Idem do postele, kym dokazem hybat hlavou. Prajem dobru nocku a samozrejme krasne snicky (..huž sa tesimmm). Lubim Vas ♥♥♥ a () Vas....a tak
a este jej slnko vytiahne pramienky pri tvari, tak vyzera akoby mala melir..niekto sa vedel narodit
vid moja mensia..mam 2 deti a uplne rozdielne
ja keď prídem od mora,nie je to až taká velká zmena,vyzerám akoby som bola na slnku za 14 dní 3 krát..:-( a poznám ludí,čo ich slnko len lizne a sú ako od mora:-)))
to s tym letom minulym -bol nazov toho filmu (deti to volaju Hák)
nedaj-drz sa madla :)ň.Moja dcera (starsia) je totalny bielokozec..na nej vidis opalenie, len ked stiahne gate :)). Bola s bratom na Ciernej hore..vratila sa ako murdzo cierna..nikdy by som neverila, keby som nevidela..
ano ,niekto jej pomohol:-)))) moja kolegyňa ma stále nahovára,aby som tam chodila,vraj som bledula jarná:-DD ale ja sa nedám:-)))
..horror-ale niekto jej pomohol, ze ? Viem, co ste robili minule leto..Prestala som tam chodit, ani neviem preco.tento rok ma to zase chytilo, ale hned aj preslo..