Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
milovana iste si
tak pojdes po dovolenke-aj tak ma dost dlhe terminy na cakanie..zavolaj hned zajtra. Dufam, ze ta vezme-keby nahodou nie -povedz, zistim niekoho ineho.-ale budem drzat paste
chcem byt stastna milovanaaa
stale sa trapim boze
nie si nemozna -vsetci mame take dni..vies aka som sem prisla ja ? bleee:(((
to bolo nemozne-len som kvilila a skucala a obvinovala sa aa nemohla rano ani vyliezt z postele..stretla som tu jednu super kocku a uz som tu zostala..na stastie...jaj cernica-keby si len tusila, ako sa mi tu zmenil zivot
ked tam budem chciet ist bude dovolenka
musis sa objednat..zacina o osmej, ale moc nedodrzuje terminy..teraz som bola na dvanastu a az po jednej som isla dnu..toto je trosku take blee-ale zase, oplati sa pockat (alebo objednat na neskorsie). Dufam, ze ta vezme-je trieda. Ona pocuva, ale i hovori a chape..chape vsetko.
ale teraz budu mat dovolenku-len uz neviem termin kedy
zlataaa
neviem to prosto zahnat teraz nemam naladu to cotat do kase jaj porazi ma zo seba tak sa neznasam som nemozna
ked ti bude smutno, vrat sa nazad na tie strany, kde sme sa tak peckovali -uvidis, ako sa budes smiat
dakujem mam to rovno pri praci do kokej tam su abo ako|?
to je dobre, ze nedusis..uvidis, trosku sa vsetko ukludni a bude vsetko ako predtym. Ved vies ako povedal (napisal) ze stretol najkrajsi lesny plod....