Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vies to je len chat
chatoval vzdy aj ked am nepoznal mal flirty vztahy chat a tak pise a udrzuje kontakty
je to nezavezne vadi mi tio chcem byt jedina najuzasnejsia jeho najmilovanejsia jeho manzelkou chcem byt jeho jeho jehoooooooo
no dusicka a srdiecko bolia viac ako modriny...ale uvidis, vsetko bude fajn..roletu som roztrhala, tak ked zajtra vyjde slniecko uvidis vsetko jasnejsie
ved jej hovorim..fakt, ked jej povedal, ze je najkrajsi plod v lese -to bolo uzasne, krasne. Ved on ju tak miluje
ja om taka ubolena teraz jaaj
viem, co je ziarlivost..zazila som to -obojstranne. Je to hrozne, lebo ziarlivy clovek produkuje neskutocne bludy..normalne nechapem, co vsetko som dokazala vymysliet a vsetko do seba zapadalo..a pritom to boli koniny..totalne
cernicka podajme si paprcky-viem ako sa citis,no na druhej strane bud rada ze si konecne takeho cloveka stretla!! laska je uz raz taka....silna, krasna,desiva....no nie si sama! Zasluzis si byt stastna,nekaz si to takymito naladami a myslienkami- je s tebou,vybral si teba!!!Nebud smutna!
neviem
beruska, nikto mu nemusi nic hovorit..on to urcite vie
tak nerob, lebo budes mat lysiny na hlave..to na zenach nie je nic moc
a kto mu to povie ze som taka