Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Este som tu....a uz by som nemala...
:))
CHACHACHACHACHACHACHA SOM PRVA!!!!
katty beeeeeeeeeeeeeeeee nestihla!!! :))))))))))))))))))))
a odchaziiiiiim velice spokojna:))
jjaaaaaaaaj boooze....no,takto dievcence!!!Vazne je potrebny navrat nasich muzov!! Ja viem,tazko kdesi bojuju za nasu cest,ale pozrite co sa tu robi??? prejavy lasky medzi zenami, pozvanky na navstevy s erotickym podtonom,spolocne kupanie a to je len slaby vynatok!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Gomčo to tu sam uz proste nezvlada,je cas si to priznat drahy gomez,nemozes nas vsetky za tu chvilocku co sa objavis urobit stastne a spokojne:))))))))))))))
a mala poznamka dami..myslim ze vsetci co sem chodime si citame aj historiu,takze nespoliehat sa na to,ze sa to rychlo zapise!!!:)))))
Dobre idem do sprchy a palim na dalsie vys.uz mi pekne lezu hore hrdielkom...nesce sa mi :((
caume kuriatka a pekny den :)
dakujem, si zlata :))
ale hlavne je, ze sme sa tu vsetci stretli..aj Ty si uzasna ♥
a ešte "maličkosť",si úžasná,keby som bola chlap..:-)))tak by som chcela takú kamarátku a keďže som žena,som na teba hrdá....:-)))
Tak sa poberiem aj ja...prave som momo :)).Dobru noc vsetkym, krasne snicky princeznicke Shaktulke..zajtra som tu zase. Mozno sa vyspim a budem normalna..co mozem vediet..a dam si na seba pozor:)ň uz ziadna nova modrina :DDD.Pa srdiecka moje
(ešte som si prečítala) a už idem...dokončím ráno myšlienku...
Dobru noc Ethelka, prajem krasne snicky. ♥♥♥♥
dakujem(klik)
prajem krásne sníčky.....pozor na modriny!:-))))) A posielam ♥♥♥♥ a ().
Pančulka,ja musim ist do postielky,teda najprv vencit......zajtra rano sa ozvem a dokoncime co sme zacali,myslim tu sachovu partiu:-))))