Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
hoho...tu bola nejaka ranna smena ?
Dobre ranko prajem ♥♥♥
miláčik, ja už tiež odcházím, všetkým pekné ráno:)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
no to teda bude!!!!!
dobre,odchaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiim teraz ides ty katty!! ja som sa uz vysantikala :)))))))))))))))))))))
včera som naháňala materiály po internete k Jánskym ohňom, preto som hneď vypadla, v nedeľu moderujem, no to bude najvačšia slovenská národná sranda od čias "do tankov". Bode, bode...
ale inak, dobrééééééééééééé rááááááááááno:) ťuki-ťuk
šakti, obhrýzať ušká, na to som tu ja, to je moja špecializácia, ty sa daj trebárs na zbojnícky tanec sukienočku dvýhať to ti sekne viac
ty opica jedna bláznivá, ty vrtinožka vykrojená, ty holobriezka košatá (skoro ako jabloň:))) a bez jabĺk:))))) tak ty si si dovolila? toto? na mňa?
počuj, šakti, nastav prdel, vyzleč gate, toto sa robí?
....este som tuuuuuuuu :))))
....a uz tu nie som! :)))))
inak niekto si da mentos a dostane uzasny napad a SHAKTI si da cigaretku a dostane taky napad ze az-no aha-dam jeden...
Vsetci sa tu na to uz vybodli,uz to tu drzime len my tri-Charliho anjeli :))) len chlapci sa budu musiet dohodnut kto je Charli!!
:)) alebo zeby kazdy anjel mal vlastneho Charliho???
No asi vazne musim prestat fajcit, taketo skvele napady si predsa nemozem dovolit!!!
no Shakti padaj uz!!!
boze boze...ked sa mi tak nesce...teraz by som sa preniela nejakym teleportom a suchla k bunnymu pod perinku :)))))))))))))
jooj tie jeho uska obhryzat:)))))
no a takto mam ist medzi ludi????
ajajajaj ....
do prcic vstavajte UZ!!!!!
:-§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
:)) dobre siblo mi-nevadiiiiiiiiii