Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...inak mi to znie skor rusky :-DD
ok mr. Leonid :-)))
Maruška a Leonid- to neznie ani ako telenovela! :-D
a nasla som gomeza :-))
Maruško a ty mi říkej Leonide. Zní to tak americky:-)))
a ja ze nastal hromadny exitus :-))
sami řikej mi Maruško :-) prave som dooberala jahody, kto chce lekvar nech sa prihlasi na cisle 158 :-) resp. potom bude toto cisielko potrebovat aj ine :-)
o ziadnych restoch neviem, kto chcel si ma nasiel, celebrita sa sice stiahla do uzadia ale sem- tam sme sa na kavicke stretli s dievcatami a chlapcami
ja si tak zijem, niekedy pomaly niekedy az prirychlo.
Zla sprava pre niektorych, v noci som sa po niekolkykrat opat narodila :-)
venujem sa materskym povinnostiam, keby som mohla, tak aj kojim :-)) zaujem by bol, ale z tohto zdroja nechce kvapnut
:-)
pači udaj dátum kedy hupsneme na žofku
:-) Ethi mas na to pol roka, nezabudni sledovat kalendar :-)
vonu kávy nemozem ani citit, takisto ako vonu hribov, jahod, ryb atd.
inak zdravim vsetkych, s ktorymi som sa davno nevidela aj tych s ktorymi ano :-)
zatial sa majte.
Elka, veď som mu vravel aký je potrebný v parlamente, aby nám ešte neodchádzal, že ho ešte potrebujeme, veď aj opozícia musí byť kompletná. Mamca, ty myslíš že keby som jej otrčil ehm...., že som si mhol užiť?:-))) Ty opica jedna, len na tú c..... myslíš :-))) Shakti, ty sa kde túlaš? Telefón nám nenecháš, na výzvy nereaguješ, teba to vôbec neštve že tu máš resty? (že nám chýbaš?)
BAF !
priložiť pršteky na zápästie, vytiahnúť tlakomery, vyloviť AD a lieky na srdce..
(.) (.) (.) (.) (.)......
Tak ja idem...do svedomia... Ťfuj,sa mi nechce,ale ak tu zavoniam čerstvo uvarenú kávu,prifrčím. Milujem vôňu kávy.:)
Samajte! (To je majte sa po arabsky v mojom preklade.:DDD)
Samko,tak ma napadlo,to očkovanie...Možno si mal natrčiť inú časť tela a nie ruku,aj ty si si mohol užiť...:DDD
Dee,pekne leť,v lietadle nevyrušuj,nepýtaj od letušiek nadmerné množstvo alkoholických nápojov a hlavne tentoraz vynechaj obľúbenú hru na teroristov...
Prajem krásny pobyt tam v ďalekých krajinách.:)