Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

booooze baby ja mam taku chut na nejake stavnate ovocie!!! A doma nic..jahody zo zahrady som uz vyzrala....do kelu...mam chut...pockat!!! mame broskyne...Heureka!!! Shachta objavila broskyne,hor sa na ne- idem cucat :))))))))))))))))))))
mam vas rada-inak dve sekundy medzi vami a hned je lepsie..... len dufam ze som vam nepokazila naladu-to ja len tak-vyventilovat..
:) a dakujem...

panika

o, dakujem..takze bezim, som ziva a ...ved vy viete..taka vysinuta-ale len trosku..vsetko sa da liecit, ked clovek najde spravneho lekara..len je tam asi dlha cakacia doba :DDDDD

ethel

už som na to prišla-Shakti nominujem ťa na ROSNIČKU! Tvoje nálady sú vždy predzvesťou búrky:-))))len pozor na dvere,lebo už vŕzgajú z búchania....

shakt

ale nie Ethi,nebudem ta zatazovat a potom je to medzi nami..
panča neboj sa a neutekaj !!! :)))
neublizim ti!!slubujem :)

shakt

no vidis to panči!!Ty to vies pochopit..ano to som-od narodenia..inak asi preto som taka sprosta a sibnuta lebo mi sestra rozbila hlavu ked som mala 10 :))
normalne ma niesla na pleciach a ja drb na cestu,krvi ako na zabijacke a este som aj doma dostala ze co som robila :))) dobre,ze??
idzem prec,inak som v poho,len "mierne"nasrata :)) a to som si myslela ze ja sa nasrat neviem, nedokazem...co ja vsetko o sebe zistim :))
inak panči kujeeeeeeeem za ňňňňňňň
su fakt ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
:))