Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katja Reiderová + sabine Kraushaarová
Pretože ťa ľúbim
Pretože som vždy pri tebe
:))))))))))))))))))))jaaaj Ethi zeby z tepla?? :)) ale nie,aby nedoslo k tazkemu omylu,nejde o vas baby :))
oki? ako sa spravaju jedinacikovia??? :) uz chapeme??
inak tato basen je fakt suprova!!! a to su ozaj knizky pre deti?? no nemaju chybu!! :) panči-nazov,autor..uz aj :)
inak neviete preco mam sialenu chut na ceresne ked ich neznasam a jedla som ich raz v zivote a potom z nich mala take krce a s... :)) tak asi preto ich neznasam..inak hrozne decko som bola,hlusila sa s chalanmi.lozila po stromoch a samozrejme z kazdeho tresla na zem..a tak :)))
no na dnes koncim..tych basniciek je len zopar..rychlo sa minaju :)))
pretože ťa ľúbim,
nebojím sa snehu, ľadu,
južný pól mi dáva radu,
ako sa zviesť na tom ľade
s tebou a vždy pri nálade.
Neľakám sa tuhej zimy,
tma či búrka nevadí mi...
ddd, tak skusim objednavku ..dobry den, objednavam si u vas...
xi xi xi
písala si niečo o tom,že už si si zvykla na takéto reakcia a je to medzi nami...ani ja nechápem...tak sme dve :-)
ze by sa dalo u neho objednat ?
pretože ťa ľúbim,
ochraňujem ťa vo dne v noci,
v ťažkej chvíli som ti na pomoci,
ako rýchly vietor, divé more,
ľstivá líška, mocný medveď v hore,
otvor oči, v bezpečí si pri mne,
pozdrav ráno, nech si ťa hneď všimne...
takže dalsia basnicka...z knizky pretoze ta lubim..je pre vsetkych, nikto si nic nevykladjte inak ako je. dakujem
kriste Ethi ty si to tak zasifrovala!!! nerozumiem v tom ani spojke :))))))))))))))))))))))
zeby si mala nejake tajne chodnicky ako sa vzdy vsetko dozvediet?? pocuj ze ty si sefka FBI !!! priznaj sa...nepochopila som absolutne nic...
Panči,alebo sa objednaj a nebudeš čakať:-DDD