Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dobre ranko bosorečky :)
panči dakujem za vsetko a to ma mrzi-nevedela som :(
a inak dobru chut vsetkym ktori tlacia ako prave ja-mnam :)))
:))
dobre ranko Eti..takze chata uz od rana, celkom ti zavidim :))
prijemnu sluzbu prajem
dobré ránko z roboty......dnes som zaspala,prišla som neskoro,takže dnešný deň začal supeeer:-))) ale robím s chatou,tak je dobre:-DDDD
Dobre ranko
dufam, ze uz to skoncilo uplne vsade. Bolo to otrasne..shakti, mrzi ma -druhy raz to poslem na inu svetovu stranu -ale vcera sa ma vietor na nazor nepytal..normalne si robi co chce :((. Inak zachranovat PC je dobra vec, neviete, kedy ho budete potrebovat :DDD. Nespala som do tretej a zobudila som sa o stvrtej..vzhladom na moj vek mam od sexice daleko, ale zvlastne -oci mi drzia otvorene same od seba :))). ...len tamtamy biju jak blbe..asi idu ludozruti :))ň. No dobre-uz idem :)).Prajem krasny dnik, ked odveziem dceru, budem nakukovat. lubim Vas ♥♥♥
este som tu... :))))
inak zaujimave,aspon sme si spravili romanticky rodinny vecer pri sviecke :)) konecne sa stretli a porozpravali!
takze ma to aj svoje pozitiva,tak idem na tie negativa:)) hlavne ze zijeme..
pekny den...vsetci sa mi smiali ze prve co som sla skontrolovat,ci funguje net :))
Inak ta priroda je vazne dokonala...my ludia to poserieme a zbytocne,tak nam posle takuto katastrofu-vycisti vzduch a prinesie stastie a lasocku :)) potrebujeme to...som rada,ze okrem mna priniesla stasticko este niekomu :) takze! oplati sa v okamihu katastrofi,zachranovat ako prve pc! :))))))))))))))))))))))))
mne-mobil :))))))))))))))))))))))
mam vas rada....keby ma niekto nezastekal zurivo na ine miesto- mohlo ma cosi zasiahnut :)) tesite sa ze sa nestalo??? :))))))))))))))
inak nespala som ani prd :))sexica riadna:))
heeej nespite-vobec sa mi nesce ist von-uz som bola pozriet co ako vypada a je to dost zaujimave.....
Dobre ranko...tak aka som rosnicka????
Dvojhodinova smrst-Sodoma-Gomora..prezili sme,horsie je to s nasledkami na majetku :))mozem ist zachranovat co sa da :))
aaaaaaaa tak sranda bola velka... ale to ja neni som taka dokonala- len ja mam cosi-co to citi pred tym,co ma ochranuje a upozorni :))
nebyt "toho"tak to vcera vyzera vseliak... laska sa prejavuje mnohimi sposobmi a je zaujima pozorovat ako sa vam vracia :)
Dobre ranko-dufam ze u vas to nevyzera az tak katastrofalna ako tu :)
hovorila som - do hodinky mi to panča posle a ja to poslem Etke- a tak aj bolo!
dakujem,aj tebe dobru noc :)
(tak sa valim aj ja..zajtra vam plnim schranky..dnes to uz necham tak).♥
Tak sa drz, zajtra drzim paste, nech Ti vsetko dopadne co najlepsie. Dobru noc, pa