Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Tlieskam cez slzy!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidim ako mi "rasties"pred ocami, ty si spravila tolko uzasnych krokov vpred od vtedy co ta poznam!
Mozno si to ani neuvedomujes!!! Mas tu silu v sebe,neskutocnu silu, viem to od zaciatku...:)
Nadherne slova-za toto si si asi mella ziskala vrrrrrrrrr :)
Nie neuchranil svojich priatelov- pretoze v zivote to uz raz tak chodi...uchranit sa dokazeme a musime jedine sami-vydolovat zvysky sil v sebe a zmohutniet...
Vsetci mi rastiete priamo pred ocami,"dospievate"mi... :) Ty, katty,marilyn...vsetci...pre niekoho tato tema neznamena nic, pre niekoho,ako som ja,co vas poznam do hlbky,vase pribehy.. pre mna to znamena velmi vela :)
Idem na strechu-napravit skridlu:))
ak sa nebudem ozyvat-tak som ju sice napravila a spolu s nou aj chrbticu :))))))))))))))))))))))

panik-a

nebudem tu..napisem mail
Vies, su ludia, ktori vedia len osocovat..netreba si ich vsimat, vo svojom vnutri su to len bezmocne trosky. Takych nelutujem

to boli tie pismenka, co opisujeme, ked nie sme prihlaseni..sme esa :DDD

panik-a

mala by som ist nieco robit..ale nevladzem ..clovek sa nesmie vracat spat..pamatas si na Nekonecny pribeh ? ked prisla Nicota a ten obor Kamenozrut plakal, ze je velky, silny a ma mocne dlane..ale aj tak neuchranil svojich priatelov..? ale potom sa s nimi stretol..v zivote treba hladat nove zachytne body, aby sa clovek mal kde odrazit a nepadol znovu na dno..Moj bod je nestabilny, ale je..aspon nejaky -preto uz nikdy nepadnem na dno-vzdy budem pod nohami citit pevnu zem. Urobim preto vsetko...ako to hovori Mell ? Neutapajte stastie v slzach...Takze ziadne slzy, zatat paste-dnes uz sa viem branit. Nikdy som nebola taka silna

shakt

..a este cosi..uvedomujem si ze si to spravila pre mna panči,prezradila to a i to,ze to nemohlo byt vobec lahke,velmi si to cenim a velmi mi je to luto!

shakt

jaaaaaaaj som mala svinka :)))) ranajky na tricku :))) taaaaaaak vsak neeeeeeee,nech sa aj kozy napapkaju!! :)))))))))))))))))))

panik-a

:ň, netrap sa..
da sa povedat, ze uz je fajn..aj ked nikdy nebude uplne..to bol zaciatok mojho konca..tam zacalo vsetko peklo

opisovala som EESo..ze by o mne :DDDD