Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Dobre ranko...
Taaaaaaaaaaak uz som sa preklikala a mozem pisat :)
Vcera som sa sem uz nedostala-lebo ako som predpokladala pančitka mi poslala taku burcisko!!!fuuu tolko adrenalinu naraz skoro to moje stare srdce nezvladlo! :))))))))))) a potom som ju samozrejme posunula Etke a bunnymu
:)) Ten chudacik vyzera velmi zle- dutiny Etka :(
Samozrejme dnes sa plazi po 4 do prace:))
Ňoooooooooooooooooo idzem na vas..
Taaaaaaakze xyxy-dobre ti je medzi nami tu na tomto nasom pokeci ze??
Len ti co zaziju pochopia o com to tu je...su tu taki uzasni ludia,ze ked sem pridem so zlou naladou, bolestou,trapenim,zialom,hnevom...za 2 sekundicky som taka v pohodicke ze az...a pak zas nastupuju jááááá do sluzbicky,pomoct niekomu inemu:)
O tom to tu je....
A idzem na Katusku!! Katulik pozname sa uz stráááááááááááásne dlho! Hned pri prvom stretnuti si sa na mna vyrutila,narvala si sa mi do srdca a od vtedy si tam stale!! Pomohla-tak neuveritelne!
Katka ked sa o teba ludia boja, znamena to,ze im na tebe zalezi, ze ta lubia,medzi nich ak dovolis patrim i ja,vzdy sa budem o teba bat,lebo ta vzdy budem lubit,preto aka si vynimocna a nadherna zvnutra i zvonka :) chapem,ze to moze byt zvazujuce,mozes mat z toho pocit,ze ta ich laska ta dusi, obmedzuje,ide ti na nervy..tak nebud taka skvela a ludia ta nebudu tak milovat a zboznovat!! :)) skus sa na to pozriet moja aj z druhej stranky a vaz si ze ta tak velmi miluju!!!! O mna tiez...a ver ze ked som to zistila,ako sa o mna boja,az vtedy som pochopila ich lasku! A ten pocit bol najkrajsi na svete!!!!!! Pretoze to znamenalo ze niekomu i na mne,tak bezvyznamnom tvorovi zalezi!!! A uz som sa viac necitila tak bezvyznamne,zbytocne...zacala som sa citit ako clovek Katuska...viem moje slova asi nevezmes,ale budem rada ak sa nad nimi zamyslis! Mam ta velmi rada a preto viem ako sa asi citia vsetci ktori ta miluju!
Boli nas ked takto hovoris-ze ti nas strach=nasa laska idu na nervy a ublizuju ti! :(( To ze ta tu mame radi absolutne neznamena ze nie sme slobodni! Ze nas to nejak obmedzuje! Nie naplna nas to, dufam,ze raz bude aj teba... Buris sa-ja to chapem moja-takato som bola kedysi,ked ma este zvnutra zrala ta velka bolest,nenavist...ale uz nie,aj vdaka tebe som sa naucila prijimat lasku inych a uz viem co je to pokora :)
mimochodom-lubim vas velmi vsetkych!!! :)
Rano este nezvyknuta som si hladala moje vlasky :))) kde su??? fnuk fnuk :)))) aaaaaaaaale kaslat na nich- hned je hlava lahsia:)))

xyxy

Tak idem...
Mimochodom, v každom povolaní sú takí čo to robia dobre a so záujmom a tí druhí.
Tak všetkým dobrúúúúúú....

ethel

nemýliš sa xyxy.. a som hrdá na to,že poznám kvalitných,empatických,ludských lekárov!!!! A nie je ich málo!!!!
Prajem ti dobrú noc xyxy,choď aj ty do vyhriatej postielky a daj božtek tvojej jedinej:-)))pááááá

panik-a

(xi xi..mame tu aj chlapov, ale su nezvestni:)) )
Musela som formulovat rozlucku, abysi si ju nezobral osobne :DD

xyxy

Ethel, tak dobru noc , ked ideš spať.
Presne aj taký pripad som mal na mysli.
Tak sa mi zdá, že pracuješ v zdravotnictve.