Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Včera som bola na prepadovej návšteve u damaxy. Moja ročná neter Soffi bola somnou. A teraz chcem pred vami pochváliť damaxynho manžela. Malej už došiel čaj, ale javila sa stále smadná. Tak jej ho išiel veľmi ochotne urobiť. Takto si predstavujem svojho nastávajúceho. So záujmom, aj keď práve záujem dosť popieram, a s úsmevom, peknými očami:)

katty19

Dobré ránko všetkým:) cmuk
No áno, máš pravdu, šakti. Len niekedy neviem, čo to vlastne ľudia na mne vidia, možnože som až príliž prekvapená:) Necítim sa pre takú pozornosť. Ale dobre, som rada, že v tvojom príspevku zaznelo slovko pokora. Treba sa mi opať vrátiť. Možno k tomu som bola vedená počas niekoľkých rokov utrpenia. Vedieť prijímať. Ďakujem.
To isté som napísala aj Gomézovi. Odmietla som jeho záujem. Nechcela som, aby sa mnou zapodieval. Vobec sa obával. Tak až tu príde a ja tu nebudem, pozdravte ho a odkážte mu, že na začiatku stála pokora. A tak to aj zostane. Ďakujem všetkým za lásku.:)
Ďakujem ti, šaktuška.:) Mám tu na návšteve švagrinku z tvojho mesta. Nechceš viac indícii o sebe (samozrejme mailom), či ťa nepozná?

shakt

Taaaaaak teraz som total momo..mozete mi babule niekto vysvetlit co sa to dialo na uzkosti?? a rada by som vediet koho Etke pripominal :(
alebo mi uz sibe...vsetko je mozne..

shakt

:))) panči az som sa zlakla ze ma prenasledujes! :)) ahooooj moja :))
vcera si mi poslala riadnu rachotacku...mama sa ma pyta,ze odkial viem,ze dojde burka a este aka:))) noo ja mam totiz pančitku ktora ma na to nastastie stale upozorni a ja sa mozem psych.pripravit:) dakujem ty moja rosnicka :))
pančiatko ja tak chodim spavat stale-s mokrymi nerozcesanymi vlastmi-pomaha im to-silneju a su zdrave!!! Len rano sa mi vsetci smeju,preco pcham prsteky do zastrciek a lamem hrebene,co sa nemozem ucesat :)) aaaaaaaaaale ta levia hriva!! No vlastne uz len hrivka :))

panika

ale uz idem..idem pre psa a ideme sa holit :)ň. Po prvy raz ho davam do salonu..nech si uzije :)ň. Ale nie, trepem-uz par rokov zije u babky a uz nemam na to odvahu. Moj zlatucky, bielucky psik..vcera som ho kupala..vzdy ked som vyply fen-tak mi dal pusu..aj vcera -panata si to :)).Normalne nezabudol na nas ritual ..a uz skucim..paradicka, vrazte mi niekto jednu (iba tak slabo, nie ze ma zabijete -dnes mam velke plany). Vcera ked bol mokry-vyzeral ako ..ved asi viete..biele, mokre :)). Fakt sa lucim, lebo to nestihnem, este idem prenho. Moc vas lubim, davate mi veôla sil.Dakujem ♥

panika

babulka, hladas vlasky ?nehladaj..a ja mudra som si po tyzdni zopakovala ist spat s mokrou hlavou..Eistein je nic :DDD

panika

dobre ranko ♥♥♥
vstavat a cvicit :)).Taka som tesiva, az ma zradilo vlastne telo..mam herpes :(((. Hnusny prefikanec -je tam, kde sa neda nicim natriet.((
Hmm, si mysli -ze ma dostane, ale ma smolu..Takze prajem krasny dnik, vela dobrej nalady -idem pre psa..Pa ♥♥♥