Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

miska, ak ti babletka pomoze -daj si ju. Nerob si vycitky-nic si nepokazila. Aj tak urcite hryzkas len ako zajko, tak to bude urcite v poriadku

mis.

shakt, zajačik je dobrý nápad.. len neviem, či uskutočniteľný... neviem, či si mám dať Lexaurin, máme ho doma... samé to asi neprejde:-( Najviac ma trápi, že som sa rozhodla s tou chorobou bojovať, vyliečiť sa... včera som sa tak snažila, darilo sa mi... a dnes... všetko som behom hodiny pokazila... ani neviem prečo:-(

shakt

misinka-viem,ze je to tazke!! ale zit sa da aj s kilom navyse,to kilo tu nebude vacsne! Dievcatko rob nieco zo sebou! Nicis si mlady krasny zivot! A pomohlo by ti zvieratko-male,len tvoje- pomohlo by ti obratit svoju pozornost zo seba na niekoho ineho,niekoho kto ta bude potrebovat,o koho sa budes starat a moct lubit.popremyslaj,co tak nejaky zajacik :)

mis.

Babenky, ja viem, že je hlúposť to tu rozoberať, ale mám strašné výčitky z jedla, pokašlala som už dnešný jedálníček, zjedla som "zakázané" veci, nechcem pribrať, nechcem:-(((((((((( Ak by som do zajtra nič nejedla, neskôr išla na prechádzku, pribereme aj tak, keď som jedla dosť dnes doobeda?:-(((((( Prepáčte prosím, že vás týmto otravujem, viem, že to sem nepatrí:-( Som ale úplne mimo, mám zlé myšlienky:-(