Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panika, veľmi Ti ďakujem za povzbudenie. Krásny dníček, pá pá.
mam vas vsetkych velmi rada..prajem krasny dnik..netrapte sa nepodstatnymi vecami..zijeme len raz, tak si to poriadne uzime :)) (nemyslim nic vulgarne)
Babulecky boje krasne a vzacne, musim uz ist..mrzi ma to, ale uz tu deti stoja a dupu..a ja v podprde pri PC :DD
Miska -to co si napisala je (neuraz sa) porcia pre vrabceka. Viem, ze sa na to divas trosku inak, ale ver mi -z toho nepriberies. A si sikulka s tou prechadzkou..uvidis, bude fajn
A inak -nemusis sa hanbit..este nas nepoznas :)ň, my zvladneme vsetko:)ň. Dokazeme zit same so sebou -a to da niekedy dobre zabrat :DD
presne tak miska a chod hned-vytravi ti,a budes sa citit uzasne-nadstav tvar slnku-slnko je lepsie nez lexurin! Nesmies sa tak sledovat,kontrolovat!!! Potom ta to nici!! neboj miska-raz bude dobre uvidis,len ten boj nesmies nikdy vzdat!
shakt, problém je, že ja musím jesť 6x denne, nie 3x denne. Nechcela som to sem písať, hanbím sa za to, ale ja som dnes zjedla neplánovane zmrzlinu, už som mala aj jogurt, rohlík a to všetko behom hodiny:-( Keby som to mala rozdelené, tak je to ok, ale.... cítim sa ako nenažrané prasa:-( Akoby prišiel na mňa nejaký záchvat jedenia:-( Mám strach, že priberem:-(
Ale viete čo, babenky? Ja fakt na tú prechádzku poobede pôjdem, keď mi trošku vytrávi. A budem vonku čo najdlhšie, pôjdem niekam, kde nie sú ľudia, aby ma nik nevidel..
raz sa vsetci stretneme..mozno to nebude naraz, ale kazda etapa zivota je fajn
aaaaaaaaa zahliadla som tu damaxy,uz mi zacala chybat!! Takze dufam ze spravi kuk aj medzi nas- dami zdravim ta :)) objim za mna katusku prosim!! Raz to dufam spravim sama,tu moju modroocku vystiskam,vsetkych si vas vystiskam-aj pančiatko!!!
misinka cesta k vylieceniu z tejto choroby je velmi dlha a velmi tazka- a je to celozivotny boj!!!
Este velakrat spadnes,velakrat sa stane to co dnes-ale nesmies to brat ako ze si zlyhala,nezvladla to,tak sa stalo a co?? skus sa naucit papat pravidelne-ranajky,obed a na veceru ovocie..aj ked malo ale musis to mat pravidelne a medzi tym sa zamestnat cinnostou-dobry je sport-ale nie driet doma,ale skus chodit von!!! aj ked sama!!
tabletka som chcela povedat