Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Takze bacha-cosi na Jana pridam aj ja! Janske ohne vraj maju preskakovat zeny,ktore nemozu otehotniet,dnes,najma v noci sa nesmie pit alkohol,spat sa musi pri zatvorenych oknach,palit sviecku a pomodlit sa,dnes totiz posobia velmi silno zle sily :)
v noci sa spaja sila ohnivych a vodnych zivlov-takze si viete predstavit tu silu!pozorujte okolie-velmi to citim na sebe- ludia su nervozni,hadky...zlo dnes šanti !
Dnes pokial nechceme byt chudobni, nestrihame si vlasy,nechty a nevynasame smeti!
Dobre dobre katuska velmi si ma potesila,ze si to uvedomujes a ze si pre nas zavrcala,dnes sa moc neozyvam,som taka nervozna...to zlo vo mne sa dnes prebudza a vsetkou silou sa ho snazim v sebe udrzat :)inak nesiblo mi,to vse je pravda,nezalezi ci verite alebo nie!
Svatojanska noc ma velmi silnu moc!
misinka potesila si ma!som rada,ze to zvladas!
prve minuty pri uzkosti si treba uvedomit ako dychas-rychlo,plytko..a musis to okamzite zmenit-poriadny pomaly nadych a vydych-lahni si na zem a sleduj a sustred sa na svoje dychanie!

mis.

panika, akurát som sem prišla, vrátila som sa od psychologičky. Ďakujem za pochvalu, aj ja som rada, že som sa neostala trápiť doma. Celý čas sme sa prechádzali, celé hodiny:) Dnes sa ale snažím hneď od rána:)

panika

ahojte
krasne katuska -dakujem za navrat do casov minulych (vazne).Energia ma este drzi, tak idem nieco robit...v poslednom case ma to chyta vzdy v nedelu..

katty19

Ahojte zlatíčka:)
Tak dnes sa idem trocha zapotiť, aspoň úryvok z rozprávania.

Príjemný slnečný deň všetkým návštevníkom, ktorí sa rozhodli stráviť voľné chvíle v ..... Vítam vás na oslave jánskych zvykov od nepamati motivovaných kultom Slnka a ohňa. Slnečný svit vrcholí. Ohnivá guľa sála teplo, prináša svetlo, pohládza svojim jasom každého kto sa neskrýva. Je znamením lásky, zdaru, radosti zo života.

Keby ja vedela, kedy bude Jána, ver by som nakládla na tri strany ohňa;
jedon by nakládla od slnca východu,
druhý by nakládkla od slnca západu;
tretí by nakládla mojemu milému,
mojemu milému, šuhajku švárnemu.

To boli len úryvky, ale keďže šakti povedala, aspoň nech zavrčím, že existujem, tak som zavrčala:)

Krásny deň všetkým.:)

ethela

dobré ránko...jeeej ja som prvá...
nočná bola super..dnes sa vám ukážem asi až večer..ideme na návštevu:-)))))