Chcem si umyť ruky

SHAKTI

mis.ale psychologicka neriesi problemi s ppp ale psychiater a liecenie!
Hej zdravi ludia jedia aj 6 a viac za den!
mis.pomoct sa da len tym,ktori pomoct chcu a pomoc prijmu...
panči uz som pochopila mas spat odpoved.

mis.

shakti, chodím ku psychologičke. A nebojím sa mrkvy, ale nie je to jediné jedlo za deň... Pochybujem, že zdraví ľudia jedia 6x:(

SHAKTI

PANČI !!! 17:28 co sa deje???
mis. chceme ti pomoct velmi,ale mna osobne to ubija,chvilku si ok a potom...navstevujes psychiatra? bojujes s ppp? mozno by ti s tymto problemom lepsie poradili v teme anorexia-bulimia...topis sa v tom stale dookola..nesmies na to stale mysliet!!Stale sa sledujes,kontrolujes...ty dievca vobec nezijes!Tvoj zivot ovlada jedlo :(boze bojis sa zjest mrkvu!!
zo zeleniny sa nepribera!

panik-a

..neviem, ci to adresat niekedy uvidi-rozmyslam nad tym uz par hodin...moj posledny sa vratil spat, lebo su spalene mosty...nikdy sa nedozvies, co mi tvoja pritomnost dala. Poviem Ti len tolko -vela..Vzdavas to....Ale ja budem vzdy Panika (ale som bohatsia). DAKUJEM TI ZA VSETKO

mis.

....už sa tu hodinu a pol trápim úzkosťou, srdce mi buší... chce sa mi plakať...a o 17h ma čaká zas ďalšie jedlo- 2x mrkva:( Pôjdem radšej potom na prechádzku:(

mis.

shakt, panika, ďakujem, určite vyskúšam!!!!!
Pred chvíľkou som prišla z prechádzky, práve papám jabĺčko, olovrantík, nedáte si so mnou?:)