Chcem si umyť ruky

katty19

vidím, čítam, že rýchlo chápeš, veľmi rýchlo, to sa mi pozdáva:)
ďakujem za dnešný druhý kompliment; ešte sa ti chce písať?

xyxy

Nie , toto konkretne nesuvisí s krásou, to je jasné.
Tie reakcie od mužov, aj ked som muž, musim priznať, že niektorí sú fakt ješitní.
Pozri ja som tiež nie supermanžel, ale snažím sa chyby naprávať a pár som ich porobil za tie roky.
Manželka bola rada, ked videla, že som priznal vinu a svoju chybu.
Ale aj ženy niekedy vedia mužov ponižovať, ale viem že ty taká nie si, moja tiež nie.
Celkom fajn si s tebou rozumiem.
Fakt musíš byť skvelá, ako som už povedal.Určite tak ako moja:-))))

katty19

nemyslím, že toto súvisí s krásou, aj keď sa možem mýliť, bože moj, viem čo to je cítiť sa pošliapaná a odhodená kdesi ani neviem kde, byť posledná (ber to doslovne), rozne reakcie mi prídu smiešne, hlavne od mužov, som nadvecou

xyxy

Noooo, niečo na tom teda asi bude.
Si šikovná, mne sa podarilo v 3. Semestri vyletieť.
Ale to už je dávno.
Ak ťa nedokázal pochvaliť, tak podla mna za nič nestál.

katty19

jááá, vieš, raz som mala na výške priateľa, toto je možno trochu mimo, ale skúsim, nechytal sa v rýchlosti zdolávania skúšok a ostatných hlúpostí, aj keď makal na sebe, bola som rýchlejšia a dosť mi to vadilo, nedokázal ma pochváliť, žralo ma to, tiež som cítila nejaký strach

takže hovorím, ja mám srdce na dlani a ukážem ho, nebojím sa toho, ďalej to už súvisí iba so sebadoverou proťajška

xyxy

Katty možno trepnem blbosť, ale....
Nie si až moc pekná a atraktivna?
Viem, asi ty to posudiť nemožeš.
Ide o to, že poznám taký pripad, muži sa niekedy boja nadviazať hlboký vzťah s priliš peknými ženami, boja sa , že by ich odmietli, alebo že by mali vela napadníkov.
Asi som strelil....