Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

damaxy

ahojte vsetci ja uz mam taku cestovnu horucku jezisku maria uz nech som prec alebo spet v pondelok som bola na biku a katty ma hnala ze ma caka a tak ma teraz bolia aj zuby aj neviem co rozmyslam co si zbalit a uz chcem byt pri mori a lezat jaj jaj

panika

asi sa este prasknem di postielky..aj shakti vies, ako som Ti hovorila, ze mam stastie a obcas sa mo zadari vyniknut ? tak vcera sa mi aj to podarilo :)). Neuveris -ale vdaka tym Madisonskym mostom :)). Si predstav, ze v ramci debaty som uplne odveci vedela presnw urcit polohu mesta v Taliansku..pani zemepisarka len pozerala (ale ja s mojou blbou cestnostou som hned priznala, odkial to viem :D). Dobre padne, ked clovek nieco vie (to je jedno odkial a akym sposobom sa to naucil)a niekto mu povie, ze je ...o kurna..:DD takto sa to zacalo :DD..tak idem snivat-potrebujem to. Vlastne vsetci potrebuje mat svoje sny..zenu nas vpred..no uz mi biju tamtamy, tak nepocujem ani svoje myslienky..idem spat (ak to pojde). Lubim Vas..zlaticka moje () ♥♥♥

xyxy

Katty, ak chceš napíš mi zajtra, teda vlastne dnes na robert.lucasangela@gmail.com
Ved nemusíme všetko zverejnovať.
Rád sa z tebou pozhováram.
Ahoj.