Chcem si umyť ruky

panča

:DD, niekto ma ma precitanu spredu aj zozadu:D. Ci odhora aj zdola ? neviem co sa kedy hodi:DDD: Tak fotbal som si dnes uzila, mozno dam sancu aj inym sportom..aj ked neviem, neviem -v nedelu je finale ME:D. Ked myslim na to obsadenie vo voze, klepu sa mi ruky, ale co uz -clovek nemoze mat vsetko. ale dnes uz viem, ako vela mi to dalo a pred cim ma to ochranilo. Za to, ze sa (dufam) v zivote nespalim, budem vzdy neskonale vdacna..do kelu, ako mi bije srdco-to nebude s kostolnym poriadkom. A to som si myslela, ze dnes uz mam zasobu slz vyplakanu -bola som v teme, kde mammina cakala dietatko s downom...moje krasne starsie dieta sa mi tmoli cely den doma, tak dufam,ze nevyrazi vecer von...inak sa tesim, ze sa nam dovolenky prelinaju -zase budeme blizko pri sebe :D

Babulky zatial sa porucam, dakujem Vam za vsetko a urobim vsetko pre to, aby som sa vratila OK. A dufam, ze mi budu aj hviezdy naklonene .LUBIM VAS♥♥♥

ethel

Panči,tak na toto som sa ťa chcela presne opýtať,že kedy to vyrážaš,lebo som mala v hlave dátum 29...neviem prečo....Keby si ešte náhodou,fakt úplnou náhodou chcela omylom v rýchlosti vetra nakuknúť pred odchodom do takej dialky,čo ti kto na cestu odkazuje tak to by ma potešilo,lebo ja by som ti chcela popriať šťastnú cestu a uži si to,snaž sa tam aspoň na päť minút denne nemyslieť na fotbal:-DD Vieš,ber to tak,že tam je napríklad plážový volejbal:-DDD A možno nejaké potápačské kurzy by som využila:-DDD Chápeš,fotbalová lopta počká:-DDD
...A ak si toto prečítaš až v Primorsku(síce pochybujem,že sem už dnes nenakukneš)tak si tam na mňa spomeň pri pohlade na ten voz,ja som totiž do neho posadila niekoho iného,ale dúfam,že ti to nebude vadiť:-))))Ja poletím 3.7.tak sa môžme po nociach čumeť spolu na voz pri dobrom drinku(VODE).
Maj sa ešte raz krásne a uži si to a hlavne-V ZDRAVÍ SA NÁM VRÁŤ!!!!!!!!
♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥♥

deeee

pancitka, tak si to uzi, oddychuj a nemysli na nic okrem dovolenky. Mas dost velky kufor? Zmestim sa do neho?
Paaa ....lubim vas
♥♥♥