Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no tak dobrú nocku, šaktuška:)ň
:-))no lebo chcem aby si sa skerila aj ty
!! jasne ze si vsade,ved aj dnes si bola s nami :-)vsetci :-)aj biela sova tam bola..len ladovy maco chybal a ani zirafu tam nemali,aj ked taku plysovu ano :-)
jaaj idem uz...:-))
hahaha, to ja som tam tým lietadlom, o ktorom pánči včera písala priletela a som tam bola ja, som všade
šakti, prosím ťa, nešker sa! až tu to cítim ako sa škeríš:)
ale uz idem,lebo mi od unavy tresla hlava do klavesnice a nechcem mat na tvaricke celu abecedu :-))
Dobru...
inak to dievca co nam robilo vyklad mi strasne pripominalo katty,musela som sa smiat :-))
a teraz gomézko, toho si nechávam vždy na koniec, hoci ani ethelku som ešte nespomenula...
no, tak, ty moj drahý gomézko:) dnes to bolo slušné, urobil si mi radosť, aj keď ja som tu zase samozrejme nebola:( som rada, že si odovzdal hlásenie; pevne verím, že budeš v tom pokračovať, inak si ma neželaj!
caute baby:-))nie nepoplietli sme sa, sa neboj cicuska aj teba spoznam na prvy pohlad!! :-)) mozes sa mi maskovat ako len chces!! jasne este mam tri smery ktorymi sa musim vydat spoznat nepoznane :-)) vpravo,vlavo a hore :-))
aj spat by som sla,ale vsak co tam budem robit?? :-))ked sa skerim ako debil?
:-))
no, ak chceš, tak ti to tam namixujem, aj keď tvoj slang pochopiť... ty moja španielka:)
a ďalší výlet bude ku nám, čo povieš, damaxy?
aaaa objav som len na mom lebo ma caka telefonat s NR